reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka - ja nie do końca jestem przekonana czy to dobry pomysł. Ja miałam na spadek NK colostrum, steryd i wlewy. NK zamiast spadać to rosły. Wydaje mi się co za dużo to nie zdrowo. Co ile masz wlewy??

Lilia wlewy mam co miesiac. Moze faktycznie ten steryd jakos koliduje z encortonem ze u Ciebie rosly. A Ty Lilia dalej bierzesz ten zestaw?

Strawbelka - odstawiłam encorton i wlewy, biorę tylko colostrum. Dr Tomanek powiedział, że była taka pacjentka, że też jej rosły NK i jak wszystko odstawiła to spadły. No nie wiem co mam o tym mysleć, może ja miałam tego po prostu za dużo

Hej

Pochwalę się moim suwaczkiem, choć jeszcze strasznie się boję i daleko droga przede mną postanowiłam, że MOJA FASOLKA będzie mieć suwaczek :-)

Nafoczka...o której wizyta??

Lumia...gratulacje!!!

Pozdrawiam Resztę Dziewczat

Susana, tak wiedzą, nie wie tylko moja czterolatka ale mam jeszcze dużo czasu, żeby jej powiedzieć. Jak będzie widać brzuszek to jej powiem, choć własciwie już widać :rofl2: choć teraz razcej z tłuszczu i moejgo jedzenia na okrągło.

Bafinka mi lekarz kazał brać od 1 dc w cyklu "starajacym"
Jesli chodzi o hashimoto i gluten to zgadzam się ze strawbelką. Ja zrobiłam test, najpierw zrobiłam morfologię i badania tarczycowe, potem przez 3 mies, trzymałam dietę bezglutenową, po 3 miesiacach powtórzyłam badania i osiagnęłam dużo lepsze wyniki, spadło mi TSH i przeciwciała. Nie wiem czy to każdemu pomoże, mi pomogło, jestem na bezglutenie już 1,5 roku, lepiej się czuję i jestem mniej nerwowa.

reklama
Do góry