martaha123
Fanka BB :)
Tak właśnie się szczepie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po tym jeszcze robiłam diagnostykę ukrytych stanów zapalnych które już wyłączyłam i dalej 2 szczepienia limfocytami męża cały czas brać probiotyki ,colostrum, vigantoletten. A od poczatku cyklu koncepcyjnego wlaczamy chyba heparyne i nie chyba encorton i wlewy ale jeszcze tegi nue wiem na pewno bo jadę do dr 3 grudnia i wtedy zapoda szczegółowy plan
dziekuje kiedys chyba pytalam cie juz o to jak malutka sie chowa? zdjecie dawajPKomórki Nk my mamy zwyczajowo.To są komórki pierwszego rzutu w przypadku jakiejś reakcji przeciwzapalnej w organiźmie. allo-mlr to przeciwciała blokujące,które zabezpieczają zarodek przed odrzuceniem przez organizm matki.a test cytotoksyczny służy do sprawdzenia czy partner może być ewentualnie dawcą w przypadku szczepień.To tak w skrócie