reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Plastulinko kochana 60 to dolna norma cukru, pewnie dlatego Ci słabo. Jak miałam cukrzycę ciążową, to czytałam na forach, że dziewczynom, które brały insulinę już przy 70 było słabo. Zdrówka :* Jedz często małe porcje węglowodanów złożonych.

Nafoczka to dziwne, że niestety chłopak, bo mnie z kolei doktor mówił, że z dziewczynkami trudniejsza sprawa. A chłopcu się zakłada prezerwatywę na 16 urodziny i każe ściągać tylko do sikania ;-)

BTW też kiedyś marzyłam o trzech córkach :tak: A potem to już było kompletnie nieistotne.

Doris :-) Mnie dwóch lekarzy na moje skargi, że mi okrutnie niedobrze zgodnie odpowiadali, że to wspaniała wiadomość!

Ostatnia edycja:
Plastulinko cukier masz niski. Ja często miałam zawroty glowy przy niskim cukrze, ale lepiej udaj się do lekarza.
Doris mi niewiele pomagało. Miałam mega mdłości i radziłam sobie jedząc migdały lub pijąc kefir
Enya nie strasz...

Ewa już się boję moj synek starszy malutki ukochany już 16 lat skończył i właśnie od dziewczyny wrócił .Trzeba się modlić żebym przy złych wiatrach szybciej babką nie została niż matką.
Powiem mu że ciotka Ewa z forum dwie gumki na raz kazała zakładać !!!!!

Mnie to się zawsze marzyła dziewucha. Ale już mi się nie marzy. Byle całe i zdrowe :) Banał, ale w kontekście ostatanich 3 lat mojego zycia njbardziej naturalne.

Enya, Iris cudowne macie Gwiazdki ;*
ja nie marze o płci.. przede mną długa droga, na pewno to znacie. Jestem pełna wiary bo należę raczej do optymistek ale strach się wkrada miedzy wiersze... teraz czekamy na kropkę z serduszkiem- co oczywiście w moim przypadku nie jest jeszcze wyznacznikiem, bo zawsze mialam ale wydaje mi się że już wiecej nie jestem w stanie zrobić- tylko czekać i modlić się.
Przed kolejnym badaniem mam zrobić d-dimery i powtórzyć progesteron
dziś czuje się dobrze i szlak mnie trafia :)
Co ze sterydem, nie wiem :( bardzo ufam temu lekarzowi, zresztą jak on powtarza "jest od robienia dzieci, z nie kasy" i innych pacjentek nie ma, robi tylko to.. wciąż myśle, ale chyba zaczne zmiejszać dawke i odstawie jak sie skończy- jak twierdzi, że moze mi zrobić wiecej szkody niż pożytku... nie wiem :(

mała czarna ;) lekarz jest z Kraków/Tarnów

Susana ja @ dostawalam po trzech dniach od odstawienia progesteronu

Doris na endomertium mam żel estreva, myśle że nie zaszkodzi a "domek" musi być z dobrym fundamentem ;)

nafoczka bosko:)
jak slysze ze steryd moze wiecej gorszego niz dobrego zrobic to zastanwiam sie jak moje 20mg stedrydu ma sie do czegos dobrego eh..

dziolszki nie mam dalej miesiaczki od 3 dni plamie zawsze tak mam przed miesiaczka le 2 dni nie 3 dzis 3 ale jej dalej nie ma czasem mam dosc duze skurcze jak na miesiaczke ale ona nie nadchodzi ....jak jutronie dostane chyba do gina zadzwonie bo dziwne to plamienie dzis jest 30dc liczac od plamienien przed miesiaczka ostania albo 28 liczac bez plamiento wczesne palmienia ..mam nadzieje, że jutro bedzie z rana juz normalna miesiaczka a w przyszlym bede sie wspomagac progesteronem.

doris nic tylko sie cieszyc tymi mdlosciami:)

susana ja mialam od 16dc przez 10 dni potem odstawilam progesteron i nie dostalam miesiaczki bylam w ciazy a mialam miec bezowulacjny cykl.

Ostatnia edycja:
reklama
Fondie. Może i teraz w ciąży jesteś? Powtórz jutro test albo betę.
malo prawdopodobne bo dzien po testach zaczelam plamic wiec jakby wtedy juz cos bylo to by wskazal chyba ze jest ciaza a potem zaczely by sie plamienia a same plamienienia negatywne testy to chyba malo prawdopodobne poza tym zero ciazowych oznak no i miesiaczka powinna sie spozniac czy ciazach biochemicznych a nie plamic od 26dc;/

Do góry