reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny wazna sprawa! Esperanza jest w szpitalu, krwawila ale z dzieckiem ok.
Pytanie: w szpitalu chca jej odstawic clexane i lutke. Czy ktoras z Was miala zalecenia odstawienia clexane przy krwiaku? Co o tym myslicie?
Pilne...

reklama
Cześć ;-)
Nafoczka bo Ci doopa spuchnie od tych krzaczków :-p:-D
ja mam już coraz więcej wyników badań. I aż się boję:no:
p/c. p. plemnikom ujemne
p/c. p . antygenom jajnika ujemne
ale tu już nie będzie tak ciekawie:-:)no:
allo mlr 18,8% i M nie może być dawcą! Z tego co mi pisały dziewczyny na forum Dr P. nie zaleca on szczepień bo nie dają pewności. Czasami ta wartość nawet po szczepieniach spada :-(
I mam jeszcze mutację genu MTHFR C677T :-(

Portia dziewczyny juz pisały kiedyś, że krwawily ale nie pamiętam, by któraś przez to odstawiala clexane.
Espa kochanie &&&&&&&

U nas ok. Julus kończy jutro 3 tygodnie. Mamy kłopot z żółtaczka,nie spada bilirubina. Juz zmniejsza ilość kp na rzecz mm,ale czy to pomoże okaże się jutro,bo dziś powtarzalismy badanie krwi. W ciągu tygodnia na dokarmianie przybrał 250g. Całe szczęście,bo przez pierwszy tydzień waga stała. Zmartwienia,ale i ogrom szczęścia.
Trzymam za Was kciuki!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Portia, u mnie mnie przy krwiaku właśnie przepisali fragmin. Ale u każdego moze być inaczej. Luteiny w żadnym wypadku nie powinna odstawiać, moze przejść na doustna przy plamieniach lub krwawieniach.
Espa trzymamy kciuki aby wszystko bylo dobrze. Moze warto zrobic badanie na ustalenie dawki heparyny, chyba anty Xa to sie nazywalo? Pamiętacie?

Kruszka buziaki dla Ciebie i Julka ;* u mnie tez waga stała na poczatku a teraz Monia wazy 5200 :) dokoksowala na cycu a bilirubina tez miała na poczatku problem.

U nas lekkie kolki i prężenie. Zmartwienia nie koncza się nigdy a gdy jyz dziecko przyjdzie ns świat dopiero się zaczynają. Mieliśmy miec w tym tyg szczepienia ale tak się ich boję ze na razie odpuszczamy.

Nafoczka :* buziaki wielki, nie siedz w tyvh krzakach.

Esperanza sciskam tez to przechodzilam tylko co to za szpital ze chca odstawic lutke mi przy krwawieniu jeszcze zwiekszyli oczywiście przeszlam tylko na doustna nie odstawiłam ani clexane ani acardu nie pozwol sibie odstawic clexane !!!!!!!!

Mi lekarz mówił ze w przypadku plamienia/krwawienia moge odstawić acard, pytalam wtedy co z Fraxiparine to powiedział ze tego pod żadnym pozorem nie, ale moze to zależy od tego z czego wynika krwawienie?

Esperanza Kochana trzymaj sie. Z całych sil trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze.

U mnie rożnie, plamienia raz mniejsze raz większe, choc dzis wyglada trochę jakby przechodziły. niestety stresuje mnie to bo kojarzy mi sie z poprzednimi ciazami, choc staram sie myślec ze przecież tyle dziewczyn tutaj miało plamienia/krwawienia i wszystko sie dobrze skończyło. W poniedziałek byłam jeszcze u mojej Pani Doktor i ona tez żadnego powodu dla plamien nie widziała. No a jutro jade do Maliny.

Nafoczka a u Was tera starania, testy czy który etap?

Kingusia sle teraz jestes juz dalej:) a to na pewno plamienie w terminie okresu. Skoro lekarze nie widza nic zlego to badz dobrej mysli. Wyobrazam sobie jak sie stresujesz. Mnie panika ogarnia na kazde zaklucie, brak klucia, objawy ktorych nie znam, brak objawow itd. Trzymajcie jutro prosze za nas kciuki.

reklama
Portia to mamy dokładnie tak samo ja tez jak brzuch boli źle, nie boli jeszcze gorzej a czas chyba nigdy mi tak wolno nie leciał. Mam nadzieje ze 9 miesięcy to za krótki czas aby zwariować:p
a o ktorej jutro masz wizyte, tak jak ostatnio jeszcze cały dzien przed Tobą? Na pewno bedzie dobrze ale oczywiście kciuki bede trzymać:)

Do góry