reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Portia ja też dowiedziałam się dopiero w zeszłym tygodniu, poszlam do ginki w Lux żeby wypisala mi skierowania i dopiero ona mi o tym powiedziała, a wcześniej byłam już u innego giną po skierowanie w ciąży właśnie na ta pierwsza turę pytań i mi nic nie powiedział. Ale skierowanie wypisal i też miałam za darmo

reklama
Cześć Dziewczyny, potrzebuję porady, badać komórki NK??? Nie zapytam lekarza bo aktualnie do żadnego nie chodzę, wybieram się dopiero jak coś zaskoczy... Pozdrawiam i trzymam za Was i Wasze Dzieciaczki kciuki

Co tam u Was dziewczyny?
Plastulinka - dostałaś okres?
Portia jutro masz wizytę?
Karpidlak- a Ty kiedy teraz idziesz do lekarza?

Miłego dnia wszystkim życzę:)

Hej,

Ja mam jutro wizyte i juz sie stresuje. Troche mi niedobrze i w ogole nie w formie jestem i to mnie troche pociesza hehe...
Macie jakies sposoby na zatoki w ciazy? Bylam na spacerze wczoraj i dzisiaj od nowa mam katar wrrr.
Kinga a Ty kiedy masz wizyte i jak tam plamienia?
Ewka, Iris, Kruszka jak tam Wasze skarby?
Nafoczka co tam slychac u Ciebie- staranka w pelni?;)
Buziaki dla wszystkich:*

Ela - co masz na myśli z tym badaniem nk? Jeśli również Cię dotyczą poronienia nawykowe to NK to jedno z podstawowych badań. Kwestia tego jakiego masz lekarza, bo moje NK 16% jeden lekarz interpretowal jak prawidłowe, drugi na Encorton 20mg.

Portia - Ty wiesz :*

Kinga - jak się czujesz?

Ja do pytania Portii o Kruszke, Iris i Ewcie dopytuje jeszcze o starą ekipe: Enaya, Misiejek, Gogac jak się macie?

Barbinka- no widzisz jak ja wiedziałam, że Ty już tylko po sklepach dla malych księżniczek buszujesz ;)

Witajcie po baaardzo dlugiej przerwie... miło widzieć że u Was wszystko idzie do przodu [emoji106]
Ja w czwartek jadę do dubawskiego na podsumowanie wyników badań i ewentualnie jeszcze biopsje sluzowki macicy. I tu pojawis się pytanko czy któraś z was miala to robione? Szczerze to mam wątpliwości czy to jest potrzebne a z drugiej strony jak nie zrobię a znowu coś nie zahula to będę sobie wyrzucala że czegoś zaniedbalam... w sumie dr daje to pod rozwagę i niby mamy razem zdecydować na wizycie po omowieniu co tam u mnie w badaniach wyszło lub nie... juz mam stresa co tam usłyszę. .. już bym chciała wrócić do starań a jednocześnie cholernie się boję. .. zresztą na pewno wiecie co mam na myśli. ..
Pozdrawiam Was wszystkie

Witajcie, jestem z Bydgoszczy i niestety jestem po 3 poronieniach. Na szczęście mam już jedno dziecko ale bardzo chciałabym mieć jeszcze jedno. Lecze się w Gamecie i teraz lekarz kazał mi odwiedzić immunologa, z uwagi na podwyższone komórki NK. Pytanie do Was do kogo się udać? Dr. Suchanek w invikcie, czy do kogoś innego, Gdynia jest najbliżej, ale nie wiem czy warto do niej się udać, jakie macie doświadczenia? Czytałam prace dr Moniki Ohams, że skuteczne jest leczenie Viagrą, ale nie wiem który immunolog leczy tym sposobem.

Portusia a cóz ja bidulka, bidulinka, bidusia mam wam napisać..? jestem i czytam tylko, no i zazdroszcze jak zawsze :rofl2:
całuje cieplutko brzuszki i maluszki ;*
nieustannie pamietam i trzymam &&&&&

PS a te krzaki juz mnie w dupęę kłują :-D

reklama
Do góry