reklama
Witajcie :-) Portia najważniejsze, że jest akcja serca, a dzidziuś napewno podrośnie.
Kwiatuszek, jeszcze nie wiem kiedy dokłądnie będe brała clexane 0,2, na razie mm brać jeszcze 0,4. Jeśli już będe wiedziała, że mam niedługo brać 0,2 to dam Ci znać, jeśli jeszcze będziesz miała zastrzyki. Dziękuje za info.:-)
Kwiatuszek, jeszcze nie wiem kiedy dokłądnie będe brała clexane 0,2, na razie mm brać jeszcze 0,4. Jeśli już będe wiedziała, że mam niedługo brać 0,2 to dam Ci znać, jeśli jeszcze będziesz miała zastrzyki. Dziękuje za info.:-)
Dziewczyny, powiedzcie tak szczerze, czy zastrzyki clexane sa do końca ciazy tak uciążliwe? Czy juz sie przyzwyczajacie? Dzis i wcziraj zrobił maz, a w przyszłym tyg jedzie w delegacje . Nie wiem jak sama sobie zrobie. Jak widzę strzykawkę w telewizji to zasłaniam oczy i mi słabo ...
K
kaira24
Gość
Karpidlak przyzwyczaisz sie musisz sobie to jakos umilic bo do przyjemnosci one nie naleza
sykatynka
Fanka BB :)
Dziewczyny a ja mam za sobą koszmarna noc... Wieczorem na wkładce zobaczyłam jakieś plamienie, było minimalne, lekko brązowe... Przerazilam się straszliwie ale położyłam się spać, cała noc bałam się wstać do łazienki bo już miałam wizję ze rozkręci się z tego jakieś krwawienie... Nad ranem już pęcherz mnie zmusił do pójścia do łazienki, na szczęście na razie czysto, nie ma ani śladu... Ale cała noc przewracalam się z boku na bok i miałam najczarniejsze wizję....
Witam
Kochane mam za sobie 2 ciaze obumarle , niedawno odebralismy kariotypy z M i sa w porzadku ufffff.
Teraz na 17 wrzesnia mamy skierowanie na badanie trombofili...
Mamy juz corke zdrowa.
Co jeszcze mozna zbadac? Homcysteine?
Czy nieznajac wynikow moge sie starac o malenstwo?
Bo z tego co wyczytalam ze cokolwiek wyjdzie i tak dostane zelazny zestaw...
Pomozecie mi w tym temacie?
Czytam ze duzo z Was juz zaciazonych wiec trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazania
Kochane mam za sobie 2 ciaze obumarle , niedawno odebralismy kariotypy z M i sa w porzadku ufffff.
Teraz na 17 wrzesnia mamy skierowanie na badanie trombofili...
Mamy juz corke zdrowa.
Co jeszcze mozna zbadac? Homcysteine?
Czy nieznajac wynikow moge sie starac o malenstwo?
Bo z tego co wyczytalam ze cokolwiek wyjdzie i tak dostane zelazny zestaw...
Pomozecie mi w tym temacie?
Czytam ze duzo z Was juz zaciazonych wiec trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazania
reklama
Sykatynka bidulko to sie musialas nadenerwowac. Mam nadzieje, ze juz jest ok.
Julia witaj! No oczywiscie starac sie mozna choc lepiej chyba probowac znalezc przyczyne? Musialabys sie cofnac pare stron- dziewczyny kilkakrotnie podawaly cala liste badan do zrobienia. Ja niestety teraz nie mam mozliwosci wklejenia.
Julia witaj! No oczywiscie starac sie mozna choc lepiej chyba probowac znalezc przyczyne? Musialabys sie cofnac pare stron- dziewczyny kilkakrotnie podawaly cala liste badan do zrobienia. Ja niestety teraz nie mam mozliwosci wklejenia.
Podziel się: