reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej, jest zarodek 2,7mm z akcja serca ale ciaza wychodzi na mlodsza o tydzien niz OM. Ja juz oczywiscie przybieram sobie do glowy, ze fasolek za maly:(
Ide spac bo padam na twarz...

Kinga- ja aplikatorem.

Portia! To super! Nie przejmuj się, moja córka całą ciąże była mniejsza, a urodziła sie 3750. A na tym pierwszym to była młodsza 6 dni.

Portia super wieści:) Najważniejsze ze serduszko bije:) A moze miałaś pozniej owulacje? Kiedy idziesz na następne badanie?

Esperanza a co tam u Ciebie?

Milego weekendu!

Witajcie :):-) Portia najważniejsze, że jest akcja serca, a dzidziuś napewno podrośnie.
Kwiatuszek, jeszcze nie wiem kiedy dokłądnie będe brała clexane 0,2, na razie mm brać jeszcze 0,4. Jeśli już będe wiedziała, że mam niedługo brać 0,2 to dam Ci znać, jeśli jeszcze będziesz miała zastrzyki. Dziękuje za info.:-)

Dziewczyny, powiedzcie tak szczerze, czy zastrzyki clexane sa do końca ciazy tak uciążliwe? Czy juz sie przyzwyczajacie? Dzis i wcziraj zrobił maz, a w przyszłym tyg jedzie w delegacje . Nie wiem jak sama sobie zrobie. Jak widzę strzykawkę w telewizji to zasłaniam oczy i mi słabo ...

Dziewczyny a ja mam za sobą koszmarna noc... Wieczorem na wkładce zobaczyłam jakieś plamienie, było minimalne, lekko brązowe... Przerazilam się straszliwie ale położyłam się spać, cała noc bałam się wstać do łazienki bo już miałam wizję ze rozkręci się z tego jakieś krwawienie... Nad ranem już pęcherz mnie zmusił do pójścia do łazienki, na szczęście na razie czysto, nie ma ani śladu... Ale cała noc przewracalam się z boku na bok i miałam najczarniejsze wizję....

Witam

Kochane mam za sobie 2 ciaze obumarle , niedawno odebralismy kariotypy z M i sa w porzadku ufffff.
Teraz na 17 wrzesnia mamy skierowanie na badanie trombofili...
Mamy juz corke zdrowa.
Co jeszcze mozna zbadac? Homcysteine?

Czy nieznajac wynikow moge sie starac o malenstwo?
Bo z tego co wyczytalam ze cokolwiek wyjdzie i tak dostane zelazny zestaw...
Pomozecie mi w tym temacie?

Czytam ze duzo z Was juz zaciazonych wiec trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazania

reklama
Sykatynka bidulko to sie musialas nadenerwowac. Mam nadzieje, ze juz jest ok.

Julia witaj! No oczywiscie starac sie mozna choc lepiej chyba probowac znalezc przyczyne? Musialabys sie cofnac pare stron- dziewczyny kilkakrotnie podawaly cala liste badan do zrobienia. Ja niestety teraz nie mam mozliwosci wklejenia.

Do góry