reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, a jakie Wasze były odczucia odnośnie kopniaczkow Dzieciatka? Bi u mnie na początku jak przyłożyłam rękę to czułam jakby przesuwania się maleństwa, a teraz jakby pojedyncze puknięcia pod pepkiem, nieraz jeden, nieraz dwa, trzy pod rząd...to chyba mój Bąbelek daje o sobie znać, co nie?

reklama
Apolinka to zalezy bo np z pierwszym synkiem to ja dopiero poczulam pierwsze ruchy w 24 tc i ledwo takie przesuwanie pukniecia z nowu w tej ciazy to juz od 18tc takie fajne lekkie a od 20 tc to juz takie konkretne

ufff objechałam, żyje ;)
jest jedno ciałko bardzo ladne ale "moją zmorą" jest endometrium o które walczymy, doktor powiedzial, ze nawet ładny zarodek, który sie może zagnieździć przy słabym endo "błyśnie tylko na chwilke", los niczego nie daje za darmo, a bede mieć tyle ile wywalcze (i tu padło niecenzuralne słowo). Znacie może jakieś sposoby na endo?

Ewa doktor kazał Was ucałować, nie wiem jak się z tego wywiąże ale wyobraź to sobie ;* :* :* (wciąż wspomina jak męża goniłaś na Ukraine:)

Apolinka a jak pukania będa bardzo systematyczne to może być czkawka, wiesz? ;)

Nafoczka - Opearol, czyli olej z wiesiolka poprawil mi endo z granicznego 9 na wzorowe 15. Polecily mi go Enaya i Iris (dziękuję). Ja bralam 3-4 tabletki dziennie od 1-10 dnia cyklu (nie mozna podczas i po owu)

Kinga - skoro masz wątpliwości to zaczekaj żebyś była spokojna, chociaż mi lekarze mówili, że wynik poniżej 5 to brak ciąży.

p.s. plamienia znów wróciły, tym razem z bólem brzucha ;(

Ostatnia edycja:
Esperanza wciąż myślę: -)
Nafoczka ja zawsze miałam bardzo cienkie endo nic z tym nie robiłam nawet jak był już pecherzyk ciążowy poszłam na nfz na wizytę podejrzeć lekarz nie znał mojej historii ale powiedział mi ze mam tak cienkie endo jak na ciążę ze chyba nic z tego nie będzie jak widać mylił się: -)

Kwiatuszku a skąd wzięłaś ten zaśniad?? Ten wynik który napisałaś jest normalny, ja też taki miałam po zabiegu pierwszym, potem nie odbierałam. A w badaniu płodu wyszła Ci ta wada genetyczna??

reklama
Do góry