asiula1111
Aktywna w BB
Ja biorę glucophage czyli metforminę 850 2 razy dziennie juz prawie rok. Bardzo mi pomogła, bo praktycznie w ciągu 3 m-cy straciłam 10 nadprogramowych kg, a potem jeszcze jakieś 3-4. W ogóle dobrze się po niej czuję. Biorę najpierw po porządnym śniadaniu ( a kiedyś zaczynałam dzień od kawy...), a potem po obiedzie, zwykle obiadokolacji po przyjsciu z pracy.
My braliśmy macę. Mój eM głównie brał i rzeczywiście poprawiły mu się bardzo parametry nasienia, choć tak naprawdę to do końca nie wiem, czy po tym, czy po clostilbegyt, które też brał. Uważajcie tylko, bo maca bardzo często jest oszukiwana, nawet w sklepach zielarskich albo aptekach. Sprawdzona jest na stronie www.peruwianskieziola.pl. No i jest bardzo droga...
My braliśmy macę. Mój eM głównie brał i rzeczywiście poprawiły mu się bardzo parametry nasienia, choć tak naprawdę to do końca nie wiem, czy po tym, czy po clostilbegyt, które też brał. Uważajcie tylko, bo maca bardzo często jest oszukiwana, nawet w sklepach zielarskich albo aptekach. Sprawdzona jest na stronie www.peruwianskieziola.pl. No i jest bardzo droga...
Ostatnia edycja: