reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Wczoraj bylam na wizycie...wiec maluszki maja sie dobrze... waga powyzej 300 gramow.. maja 10 paluszkow u raczek i nozek, przeplywy tez, wierca sie strasznie, szczegolnie chlopak, rosnie mi akrobata !!
1zIggET8dLQXapoHBAA7
, na usg wychodzi dziewczynka i chlopczyk wiec mam parke, tak sie ciesze..!!
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
mam tez dane odnosnie obwodow glowki, brzucha... Moja malutka ulozona po lewej stronie, posladkowo , natomiast moj malutki po prawej glowkowo..lozyska mam na tylnej i przedniej scianie...mam skierowanie na echo serduszek, ginek mowil ze on daje skierowanie na takie badania w ciazy blizniaczej..wg usg przeplywy mam dobre.. szyjka 3,5 cm...moge troszke wiecej chodzic, ale bez przesady...

Musze was doczytac... nie bylam 3 dni tutaj...

Pietrucha super ze jest lepiej ..!!;-)

Ogolnie podobaja mi sie imiona zagraniczne no ale nie moge dac dziecku takiego w pl. Jesli chodzi o dziewczynke to Hania, Zuzia, Nataszka, Marcysia ewentualnie Maja i Basia. A jesli chodzi o chlopca to Karolek, Michal, Krzysiu, Konradek i to chyba na tyle..

Olusia gratulac jak dla mnie Nataszka i Konradek ;)bo cala reszta oklepane na maxa. Pamietam jak Moja corke Lenka nazywalam malo tego bylo a teraz na placu zabaw odwroci sie 5 lenek i 2 psy jak wolam :)

Misiejku z tym znieczuleniem to czytałam z odnośnika,ktoś wrzucił tu link do innego forum. Nie jestem w stanie teraz tego znaleźć.jak wrócę ze szpitala to odkopię. A w końcu mam znieczulenie ogólne, bo brałam Acard. No nic,trzymajcie kciuki za tą histeroskopię...
Pozdrawiam

reklama
Olusia super że wszystko w porządku :) z tymi imionami to teraz problem. Ja odkąd pamiętam chciałam dać chłopcu na imię Marcel a córci Laura... kiedyś to były dość unikatowe imiona a teraz? same Marcelki i Laurki :) u mnie na osiedlu (a jest ono małe bo tylko 30 mieszkań) mamy 4 Maksymilianów w tym samym wieku :)
Dziewczyny, pisałam ostatnio do mojego prof odnośnie tych ANA i kazał brać dodatkowo acard. na co jest w ogóle ten lek? ja do tej pory myślałam, że tylko na serce. :baffled:

Do góry