reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
A ja w domku juz.. nie ma to jak wlasne lozko... mam lezec jak najwiecej, nie dzwigac, chodzic jedynie do wc i troszke po domu i do lekarza he he... maluszki maja sie dobrze, serduszka ladnie bily, jeden wazy powyzej 200 gram a drugi troszke mniej, wszystko jest dobrze...
jeden z maluszkow bedzie dziewczynka a drugi maluszek najprawdopodobniej bedzie chlopcem, chociaz ginek nie byl do konca pewny.. mam nadzieje ze na polowkowym sie dowiem...
Odnosnie lekow biore dalej fragmin, lutke, vitaminy, kwas foliowy, dopegyt 2x1/2 tabl, euthyrox, oraz mialam dzis znow zastrzyk na podtrzymanie ciazy..
Jutro zabieram sie za wyprawe.. musze przyspieszyc tempa, nigdy nic nie wiadomo co sie stanie.. a chce juz cos miec kupione i przyszykowane, zeby nie zostac w czarnej dupie... chcialabym pojsc do sklepu, poogladac, podotykac, wybrac, zobaczyc inne rzeczy, kolory itp.. a nie wszystko przez neta..no ale poki mam byc w domu to cos juz bede zamawiac...
Chcialabym tez jakies prezenty pokupowac na swieta, tylko nie wszystko przez neta.. ech...
Odnosnie lekow biore dalej fragmin, lutke, vitaminy, kwas foliowy, dopegyt 2x1/2 tabl, euthyrox, oraz mialam dzis znow zastrzyk na podtrzymanie ciazy..
Jutro zabieram sie za wyprawe.. musze przyspieszyc tempa, nigdy nic nie wiadomo co sie stanie.. a chce juz cos miec kupione i przyszykowane, zeby nie zostac w czarnej dupie... chcialabym pojsc do sklepu, poogladac, podotykac, wybrac, zobaczyc inne rzeczy, kolory itp.. a nie wszystko przez neta..no ale poki mam byc w domu to cos juz bede zamawiac...
Chcialabym tez jakies prezenty pokupowac na swieta, tylko nie wszystko przez neta.. ech...
G
gość 94049
Gość
Olusia cieszę się, że u Was dobrze. Trzymajcie sie zdrowo :-)
U mnie po testowaniu I kreseczka, idę więc kupić nowe buty do biegania ;-)
U mnie po testowaniu I kreseczka, idę więc kupić nowe buty do biegania ;-)
cześć Nutka
dziewczyny czy wy piszecie o J. Przybycieniu? dużo dobrego o nim słyszałam a poza tym przyjmuje Tarnów/Kraków to nie miałabym tak daleko? Co wam zalecał?
Pozdrowienia weekendowe dla wszystkich!
Olusia, Pietrucha, Madzia, Misiejek, Kruszka.. :* :* :*
dziewczyny czy wy piszecie o J. Przybycieniu? dużo dobrego o nim słyszałam a poza tym przyjmuje Tarnów/Kraków to nie miałabym tak daleko? Co wam zalecał?
Olusia, Pietrucha, Madzia, Misiejek, Kruszka.. :* :* :*
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Pietrucha, Madzia, Misiejek, Kruszka, Enya, nut, truskawka,Iris i dla reszty !! .. :* :* :*
Pietrucha, Madzia, Misiejek, Kruszka, Enya, nut, truskawka,Iris i dla reszty !! .. :* :* :*
enya81
Fanka BB :)
Nafoczka dziewczyny tutaj były też u Przybycienia więc coś Ci poradzą
My zaliczyliśmy z Basią kolejny raz okulistę i rehabilitację Okulistycznie jest już dobrze, wszystko zmierza w dobrym kierunku wg lekarki, kolejny raz spotykamy się 12.12 a potem być może dłuższa przerwa;-) Rehabilitacji stricte też póki co nie mamy bo nie jest źle, narazie mamy tylko zwracać uwagę jak układamy małą i jak ją nosimy. Też 12.12 kolejna wizyta i zobaczymy. Neurologicznie wszystko super, a w poniedziałek idziemy na USG bioderek;-)
My zaliczyliśmy z Basią kolejny raz okulistę i rehabilitację Okulistycznie jest już dobrze, wszystko zmierza w dobrym kierunku wg lekarki, kolejny raz spotykamy się 12.12 a potem być może dłuższa przerwa;-) Rehabilitacji stricte też póki co nie mamy bo nie jest źle, narazie mamy tylko zwracać uwagę jak układamy małą i jak ją nosimy. Też 12.12 kolejna wizyta i zobaczymy. Neurologicznie wszystko super, a w poniedziałek idziemy na USG bioderek;-)
K
kaira24
Gość
enya piekne wiadomosci zeby w grudniu byly to ostanie wasze spotkania.
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE
Iris34
Fanka BB :)
Pozdrowienia weekendowe dla wszystkich forumowiczek. udało mi się męża przekonać do wizyty u Wilczynskiego pomyślałam że może warto zrobić już niektóre badania przed wizytą. Zaplanowalam ANA, przeciwplemnikowe i przeciwlozyskowe. Czy robic cos jeszcze? Jak dlugo się czeka na wyniki takich badań?
reklama
hop hop dziewczyny od Przybycienia hop hop?? ;-)bardzo prosze o jakąś opinie, co on robi i dlaczego:-)
PS a my dziś z Karolkiem razem walczymy z temperaturą bo jakieś świństwo nam się przyplątało... a tatuś w pracy :-(
PS a my dziś z Karolkiem razem walczymy z temperaturą bo jakieś świństwo nam się przyplątało... a tatuś w pracy :-(
Podziel się: