reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A ja w domku juz.. nie ma to jak wlasne lozko... mam lezec jak najwiecej, nie dzwigac, chodzic jedynie do wc i troszke po domu i do lekarza he he... maluszki maja sie dobrze, serduszka ladnie bily, jeden wazy powyzej 200 gram a drugi troszke mniej, wszystko jest dobrze...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
jeden z maluszkow bedzie dziewczynka a drugi maluszek najprawdopodobniej bedzie chlopcem, chociaz ginek nie byl do konca pewny.. mam nadzieje ze na polowkowym sie dowiem...

Odnosnie lekow biore dalej fragmin, lutke, vitaminy, kwas foliowy, dopegyt 2x1/2 tabl, euthyrox, oraz mialam dzis znow zastrzyk na podtrzymanie ciazy..

Jutro zabieram sie za wyprawe.. musze przyspieszyc tempa, nigdy nic nie wiadomo co sie stanie.. a chce juz cos miec kupione i przyszykowane, zeby nie zostac w czarnej dupie... chcialabym pojsc do sklepu, poogladac, podotykac, wybrac, zobaczyc inne rzeczy, kolory itp.. a nie wszystko przez neta..no ale poki mam byc w domu to cos juz bede zamawiac...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Chcialabym tez jakies prezenty pokupowac na swieta, tylko nie wszystko przez neta.. ech...

Nafoczka dziewczyny tutaj były też u Przybycienia więc coś Ci poradzą:)

My zaliczyliśmy z Basią kolejny raz okulistę i rehabilitację:) Okulistycznie jest już dobrze, wszystko zmierza w dobrym kierunku wg lekarki, kolejny raz spotykamy się 12.12 a potem być może dłuższa przerwa;-) Rehabilitacji stricte też póki co nie mamy bo nie jest źle, narazie mamy tylko zwracać uwagę jak układamy małą i jak ją nosimy. Też 12.12 kolejna wizyta i zobaczymy. Neurologicznie wszystko super, a w poniedziałek idziemy na USG bioderek;-)

Pozdrowienia weekendowe dla wszystkich forumowiczek. :) udało mi się męża przekonać do wizyty u Wilczynskiego ;) pomyślałam że może warto zrobić już niektóre badania przed wizytą. Zaplanowalam ANA, przeciwplemnikowe i przeciwlozyskowe. Czy robic cos jeszcze? Jak dlugo się czeka na wyniki takich badań?

reklama
hop hop dziewczyny od Przybycienia hop hop?? ;-)bardzo prosze o jakąś opinie, co on robi i dlaczego:-)

PS a my dziś z Karolkiem razem walczymy z temperaturą bo jakieś świństwo nam się przyplątało... a tatuś w pracy :-(

Do góry