reklama
K
kaira24
Gość
Aditka ja mam to samo ale to jest niemożliwe tym bardziej ze w domu mam zywe srebro w postaci mojej córki.
Zula jak to co robic. Leki jakies masz nie wiem jak to przy ivf bo chyba dawki sa większe. Naposz co masz zaplanowane do brania w trakcie pozytywnego testu.
U wiekszosci problemy zaczynaja sie w okresach planowanej@ wtedy tez zdarzaja sie krwawiebia i plamienia ze niektore nawet nie wiedza ze sa w ciazy.
Niech kropek zyje i ma sie super dobrze w swojej mamusi bo Zulus udało sie zrobić milowy skok w twoim wydaniu. Odpoczywaj zmykaj na l4 i ciesz sie ciąża bo teraz dopiero twoje cialo pokaże na co go stać
Enya mnie dzis tak cyce bolą tzn po bokach ze oszaleje.
Zula jak to co robic. Leki jakies masz nie wiem jak to przy ivf bo chyba dawki sa większe. Naposz co masz zaplanowane do brania w trakcie pozytywnego testu.
U wiekszosci problemy zaczynaja sie w okresach planowanej@ wtedy tez zdarzaja sie krwawiebia i plamienia ze niektore nawet nie wiedza ze sa w ciazy.
Niech kropek zyje i ma sie super dobrze w swojej mamusi bo Zulus udało sie zrobić milowy skok w twoim wydaniu. Odpoczywaj zmykaj na l4 i ciesz sie ciąża bo teraz dopiero twoje cialo pokaże na co go stać
Enya mnie dzis tak cyce bolą tzn po bokach ze oszaleje.
Zastanawiam sie czy z ta szyjka u nas to nie jest skutek uboczny zabiegow po poronieniu...
Kaira rozumiem i nie dziwie sie ze przy coreczce masz mniejsze szanse na lezenie... Ale pocieszam sie ze do konca zostalo nam min. 10 tyg. Chyba damy rade co?:-)
Musze Wam dziewczynki wszystkim pogratulowac, bo w tym roku bocki sie niezle spisuja
Kaira rozumiem i nie dziwie sie ze przy coreczce masz mniejsze szanse na lezenie... Ale pocieszam sie ze do konca zostalo nam min. 10 tyg. Chyba damy rade co?:-)
Musze Wam dziewczynki wszystkim pogratulowac, bo w tym roku bocki sie niezle spisuja
K
kaira24
Gość
Adidko mi powiedzieli ze to wlasnie tak jest. Za duzo ciąż zabiegów poronien itp. Coz zrobic ale walczyc warto. No jak dobrze pojdzoe to za 8 bede juz miala na swiecie mała. Musze caly kwiecień przeżyć a w maju do szpitala kolo 23 chca rozwiazywac. Zobaczymy jak wyjdzie.
gogac
Misia powodzenia
gogac
Misia powodzenia
miromirka
Aktywna w BB
Kaira ja czekam jeszcze na wyniki badań, więc nic się nie dzieje Na razie nawet nie mogę i nie chcę się starać czasem tu jednak do Was zaglądam i dopinguje Was wszystkie, nadrabiając zaległości w czytaniu Misiejku również WIELKIE GRATULACJE:*
K
kaira24
Gość
Aditka w sumie nie wiadomo ale najpierw jesze raz te sterydy a potem roz ja jestem tydzien do tylu bo mala jest mniejsza wiec wyjdzie 35.
kaira - dziękuję za posta. Nie mam nic rozpisane po pozytywnym teście. Miałam zrobić betę w 14 dniu i wtedy dzwonić a zrobiłam w 10.... Dzwoniłam do tej znajomej immunolog. POwiedziała, że 4mg metypredu to za mało . Ona by mi radziła 16 a ja tak boję, że wszytsko skończy się biegunkom i nie wiem co wybrać. Jestem między młotem a kowadłem. Moje przeciwciała kontra zepsute jelita.Na razie ustaliłyśmy, że zwięszam metypred do 8mg (co odpowiada 10m encortonu) i mam dzwonić w poniedziałek. W klinice wogóle mi nie kazali brać sterydu przez te biegunki... I wogóle nie mam recepty na nowe opakowanie jakbym chciała brać cały czas...
Wiecie co wyć i się chce, po prostu łzy mi się cisną do oczu. Ta dziewczyna o której Wam pisałam, że leży z bliźniaczkami i jedna z nich nie ma wód dzisiaj urodziła. Ta dziewczynka bez wód urodziła się martwa a ta druga waży ponad 700ram. Po prostu brak słów. Czemu po tylu latach starań spotyka Nas coś takiego. Przepraszam, że tak smutno ale sercemi pęka...
Wiecie co wyć i się chce, po prostu łzy mi się cisną do oczu. Ta dziewczyna o której Wam pisałam, że leży z bliźniaczkami i jedna z nich nie ma wód dzisiaj urodziła. Ta dziewczynka bez wód urodziła się martwa a ta druga waży ponad 700ram. Po prostu brak słów. Czemu po tylu latach starań spotyka Nas coś takiego. Przepraszam, że tak smutno ale sercemi pęka...
reklama
Zuluś spokojnie, nie denerwuj się. Niedzielę przetrzymasz, a w poniedziałek zdecydujecie co dalej. Nie myśl o czarnych scenariuszach, będzie wszystko dobrze. Teraz bardzo proszę się zrelaksować. Zulka jest cudownie, jesteś w ciąży, ładnie donosisz wymarzonego dzidziusia, a może dzidziusie, idzie wiosna, odpoczniesz, uwierz że będzie dobrze.
Podziel się: