reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Aditka ja mam to samo:) ale to jest niemożliwe tym bardziej ze w domu mam zywe srebro w postaci mojej córki.
Zula jak to co robic. Leki jakies masz nie wiem jak to przy ivf bo chyba dawki sa większe. Naposz co masz zaplanowane do brania w trakcie pozytywnego testu.
U wiekszosci problemy zaczynaja sie w okresach planowanej@ wtedy tez zdarzaja sie krwawiebia i plamienia ze niektore nawet nie wiedza ze sa w ciazy.
Niech kropek zyje i ma sie super dobrze w swojej mamusi bo Zulus udało sie zrobić milowy skok w twoim wydaniu. Odpoczywaj zmykaj na l4 i ciesz sie ciąża bo teraz dopiero twoje cialo pokaże na co go stać:)
Enya mnie dzis tak cyce bolą tzn po bokach ze oszaleje.

Zastanawiam sie czy z ta szyjka u nas to nie jest skutek uboczny zabiegow po poronieniu...
Kaira rozumiem i nie dziwie sie ze przy coreczce masz mniejsze szanse na lezenie... Ale pocieszam sie ze do konca zostalo nam min. 10 tyg. Chyba damy rade co?:-)

Musze Wam dziewczynki wszystkim pogratulowac, bo w tym roku bocki sie niezle spisuja :-D

ZUla,Misiejku bardzo Wam gratuluje:-)
Zulka jestes moja nadzieja-) :-)
Alokin trzymam kciukaski za pozytywna betke:-)
Kobietki ja jestem po wizycie, od poniedzialku zaczynam diagnozowanie

Adidko mi powiedzieli ze to wlasnie tak jest. Za duzo ciąż zabiegów poronien itp. Coz zrobic ale walczyc warto. No jak dobrze pojdzoe to za 8 bede juz miala na swiecie mała. Musze caly kwiecień przeżyć a w maju do szpitala kolo 23 chca rozwiazywac. Zobaczymy jak wyjdzie.
gogac:)
Misia powodzenia

Czyli do 36tc :-) no mysle ze u mnie moze byc podobnie :-) czyli jeszcze z 10 tygodni i mi zdejma pessar a potem to juz wola Nieba :-D

Kaira ja czekam jeszcze na wyniki badań, więc nic się nie dzieje:) Na razie nawet nie mogę i nie chcę się starać:) czasem tu jednak do Was zaglądam i dopinguje Was wszystkie, nadrabiając zaległości w czytaniu:) Misiejku również WIELKIE GRATULACJE:*

Aditka w sumie nie wiadomo ale najpierw jesze raz te sterydy a potem roz ja jestem tydzien do tylu bo mala jest mniejsza wiec wyjdzie 35.

kaira - dziękuję za posta. Nie mam nic rozpisane po pozytywnym teście. Miałam zrobić betę w 14 dniu i wtedy dzwonić a zrobiłam w 10.... Dzwoniłam do tej znajomej immunolog. POwiedziała, że 4mg metypredu to za mało . Ona by mi radziła 16 a ja tak boję, że wszytsko skończy się biegunkom i nie wiem co wybrać. Jestem między młotem a kowadłem. Moje przeciwciała kontra zepsute jelita.Na razie ustaliłyśmy, że zwięszam metypred do 8mg (co odpowiada 10m encortonu) i mam dzwonić w poniedziałek. W klinice wogóle mi nie kazali brać sterydu przez te biegunki... I wogóle nie mam recepty na nowe opakowanie jakbym chciała brać cały czas...

Wiecie co wyć i się chce, po prostu łzy mi się cisną do oczu. Ta dziewczyna o której Wam pisałam, że leży z bliźniaczkami i jedna z nich nie ma wód dzisiaj urodziła. Ta dziewczynka bez wód urodziła się martwa a ta druga waży ponad 700ram. Po prostu brak słów. Czemu po tylu latach starań spotyka Nas coś takiego. Przepraszam, że tak smutno ale sercemi pęka...

reklama
Zuluś spokojnie, nie denerwuj się. Niedzielę przetrzymasz, a w poniedziałek zdecydujecie co dalej. Nie myśl o czarnych scenariuszach, będzie wszystko dobrze. Teraz bardzo proszę się zrelaksować. Zulka jest cudownie, jesteś w ciąży, ładnie donosisz wymarzonego dzidziusia, a może dzidziusie, idzie wiosna, odpoczniesz, uwierz że będzie dobrze.

Do góry