reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Zula♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ leżeć pachniec jesc leki nospe i wiezyc w te blizniaki!!!!!!!! Mega mega kciuki za te twoje kreski pierwszy raz widzisz z ztego co kojaze??musi byc dobrze!!!
Alokin teraz ty musi byc dobrze♡♡♡♡♡♡
Enya kobito zadzwon powiedz czy respektuja jesli nie podziekuj przepros i idz w spokoju tam gzdie masz skierowanie. NIE mozesz wiecznie bo mi glupio życie to nic takiego normalna sprawa.

reklama
ZULA ALALALAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pomodlę się, tak się cieszę, błagam dbaj o siebie, jej wyściskałabym Cię teraz:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Zula - ja Cię nie mogę. Wiedziałam, wiedziałam tak czułam pod skórą, chyba po tym Twoim spokoju, żeś Ty w stanie błogosławionym. Piękna betka (może bliźniacza). Pomodlę, pomodlę kochana i po czaruję.
Enya - nie martw się rozpoznaniem. Moim koleżankom gin w 22 tc wszystkim wpisywał : wada serduszka. Dzięki temu badania miały za free. Nie doszukuj się podtekstów bo jest wszystko dobrze.
Misiejku - nie zamartwaij się . Jal dziewczynki piszą to okazuje się, że każda miała plamienia a ciąże sie super rozwijają.

Co do mojej rozmowy : całkiem ok, jestem z siebie zadowolona. Minus taki w ogłoszeniu nie napisali pełnego zakresu obowiązków i okazało się że to praca prawie taka sama jaką mam od 10. lat. W tej sytuacji chyba wolę zostać w swojej... i jak zadzwonią chyba odmówię. Nie ukrywam, że się rozczarowałam.

Zula GRATULACJE!!!!!
To mega wysoka beta - na bliźniaki!!!!
Mnie niestety nie boli brzuch na dola jak na @ tylko mocno kłują jajniki - gdyby bolał jak na @ w tym dniu to byłabym heppy a tak jestem w d...

Alokin mnie jajniki nawalaly jakbym owulacje miala a tu ciąża w zyciu bym sie nie spodziewała. Wiec ja dalej twierdze ze 3 bedzie szczesliwa jeszcze w tym miesiącu

Rany Dziewczyny co za wspaniałe wiadomości i Zula i Miesiejek i Enya Kaira Aditka Karola ale lista :) chyba nie ominęła nikogo :) suuuuupeeeerrr :* może w końcu odwórciła się zła karta i słoneczko zaświeci dla nas wszystkich :* Mi się udało znaleść pracę także wpadłam w wir, a że głupia jestem taka ambitna to nie mam czasu na nic (muszę się zmienić i zacząć olewać, nawet na czytanie Was nie mam czasu, co mnie smuci.....
Jja do tej pory zrobiłam wszystkie badania immunologiczne, z których nic nie wyszło, tzn. wszystko ujemne lub w normie. Tylko witamina D3 ok 19, czyli w zakresie niewystarczającymi i białko s 59,96, a norma jest między 60 a 150 więc chyba też niskie. Za tydzień jedziemy do genetyka (okropnie się tego boję, ale musimy sprawdzić), a za tydzień MRL tego tez się boję...... ale trzeba być dobrej myśli.
Trzymam za Was kciuki z całego serca, uwierzcie w te Dzieciątka, które nosicie pod sercem :*

Buziaki :*

Pietrucha a ty testowawas juz???
Koszyczku gratulaxje ze praca sie znalazla
Magda a moze wiecej zaplaca w nowej pracy no chyva ze stara lubisz no i stara pewna juz jest

Czarowbica enya zarzadzila ze wszystkie w tym roku beda w ciazy wiec nogi rozkladac i przyjmowac nektary.
Dobrej nocy

Zula strasznie się cieszę:) Tymi bólami nie przejmuj się to prawidłowy objaw:) ale zapowiada się rok:) mam nadzieję, że jak na pracoholiczkę przystało pójdziesz jednak na jakiś czas na l4... dbaj o siebie i trzymam kciuki:)

reklama
Alokin ale kłucie jajników i w pachwinach to normalne!! U mnie to zawsze był objaw ciąży:) Do tej pory w tej ciąży je mam. Wczoraj i dzisiaj w nocy wybitnie mnie kłuło ale jak dla mnie to normalny objaw. Tak więc nie wkręcaj sobie że się nie udało:-)

Chętnie mogę być czarownicą:-):-D Ciekawe czy moje przeczucie że moje dziecię to chłopak się sprawdzi:happy:

Do góry