reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ewus wierze, ze wszystko bedzie dobrze. Ot taka jego uroda, a potem maluch szybko nadgoni i bedziesz nosic takiego klocka:)

Dzieki nafoczka za info:* a skad pomysl na droznosc? Sa jakies ku temu przeslanki? ja juz troche swiruje stad tez pomysl, zeby wrocic do Przybycienia na jakies konkretniejsze akcje i jednoczesnie chodzic do mojego po leki. Ehh sama nie wiem. Widze po sobie, ze sily mnie troche opuszczaja. Bylam gotowa na walke o utrzymanie ciazy ale nie o miesiace staran:( mam same czarne mysli, ze po roku sie uda a ja znow nie donosze. Bleee faktycznie kiepski ten tydzien.

reklama
Mam ekran w paski, więc tylko Ewie odpisze.
Na sierpniowych jest dziewczyna, której córka też miała brzuszek 2 tym mniejszy. Nadrobiła.

Ewa nie martw sie bo te wymiary naprawde sa tylko orentacyjne i kazde drzenie dloni ma sens. u mnie na czerwcowkach duzo mialo takie rozbiezne wyniki a dzieci zdrowe ladne itp. Glowa do gory

Dziękuję Wam za wsparcie. Myślę, że masz dużo racji Kaira. Porównałam wyniki z usg sprzed 7 dni - wtedy brzuszek miał 34t0d, a dzisiaj 32t4d - zmniejszyłby się? Raczej niemożliwe. Reszta wymiarów sprzed 7 dni też różni się od dzisiejszych nawet o 3 tygodnie...

cześć dziewczyny ufff ale upał:-) szczerze "współczuje" brzuchatkom
Ewcia, głowa do góry, będzie dobrze ja przed samiutkim porodem miałam inną wage i wymiary niż sie okazało a okazalo sie ciut więcej więc nie martw się na zapas ;) a przynajmniej spróbuj ;*

Apolinka no to rozumiem już twoją "smutną" nieobecność bo się martwiłam ;) jeśli adres z koperty jest aktualny to w poniedziałek podeśle potrzebny zapasik ;)

Portia, pomysł jest od doktora. W sumie on tylko tak zapytał a ja pociągnęłam temat bo akurat rozmawiałam w kolejce z dziewczyną, której to robił i była bardzo zadowolona. Opowiedziała co i jak i on sobie sam dopilnuje i zobaczy stan faktyczny. Do tej pory ciąże były szybko a teraz mówił, ze mogło po tylu zabiegach coś się zatkać. Cena 250. Liczę jednak gorąco na to, że nie będe musiała robić tego zabiegu, a jak nie to na 02.08 jestem umówiona. Acha P. cześć leków mi pisze na NFZ tzn lutke i dupka bo stymulanty już nie. Poprzednia lekarka wszystko pisała 100% więc nie jest źle.

Życzę Wam wszystkim pozytywnych myśli- będzie dobrze w końcu są wakacje ;)))

Ostatnia edycja:
Nafoczka a jak wyglada zabieg takiej droznosci?

Ehh u mnie to juz bedzie 6 cykl. Mam mocne przeczucie, ze cos tam na dole jest nie tak;) ja wracam jutro do Polski i widze, ze zapowiadaja nawet 35 stopni[emoji86] a tu do roboty trzeba isc:(((

Nafoczka Ty nasza optymistko :-) ja też mam nadzieję,że zabieg nie będzie potrzebny! Ze uda się bez...w końcu jest lato :-)
Adres na kopercie ten sam, więc z góry bardzo dziękuję :-* ratujesz mi życie, a Raczej Mojemu Maleństwu :-)
Ewcia, ja wierzę,że wszystko jest ok :-) może doktorek się pomylił i źle pomiary zrobił :-)
Mnie w tych upalach gliwa męczy, ale Mąż robi mi zimne okłady i dajemy radę :-) 2
Dziewczyny dziękuję za wyrazy współczucia :-*

Apolinka ja też w lutym straciłam moją ukochaną babcię i do dziś nie mogę się ogarnąć tak bardzo mi jej brakuje ...tak mi żal że nie doczekała narodzin mojego synka ach. ... nie mogę uwierzyć ze już jej nie zobaczę Ja niestety nie byłam na pogrzebie nie znioslabym tego chyba bym tam urodziła
Iris szpital to nic takiego dasz radę ja przed cc lezalam 10 dni i dobrze ze byłam w szpitalu bo o 21 odeszly mi wody i natychmiast dostałam skurczy dla mnie nieważne jak sn czy cc najważniejsze że mam synka
Ewa będzie dobrze mały nadrobi: -)
Wszystkie staraczki pozdrawiam
Esperanza hop hop

reklama
Hop hop Gogacku ;-) Jestem, jestem podczytuję. Na początku maja odstawiłam sterydy i staram się cieszyć latem: griluje, pifkuje, kajakuje i byłam na Opener Festiwal w mojej Gdyni (pierwszy raz nie padało). Teraz zaczyna się 6 miesiąc starań i brałam Aromek na stymulacje, bo ponoć lepszy od CLO w przypadku kobiet roniących. Drętwiały mi po nim ręce na maxa i ciągle bym spała, ale tylko 5 dni, wiec spoko. Dziś idę na monitoring i zobaczymy co dalej.

Portia - przytulam Cię mocno i chyba wiesz, że czuję to samo, co Ty. Nastawiałam się na walkę o utrzymanie ciąży, a nieoczekiwany problem z zajściem to dla mnie nadal okropny szok. W zeszłym miesiącu miałam sprawdzenie drożności jajowodów w szpitalu ze free i zupełnie mnie nie bolało. Może lekki dyskomfort po, ale nic strasznego. To chyba zawsze pierwszy krok w takich przypadkach, jak nasz.

Apolinka - bardzo współczuję. Dobrze, że masz wsparcie męża :*

Nafoczka - trzymam kciuki nieustannie :tak:

Ewuś - ja już się tyle nasłuchałam od lekarzy o niedokładności wszelkich sprzętów, że naprawdę bym się nie zdziwiła gdyby to był błąd. Życzę Wam spokoju z całego serca i nie wierzę, że to już :tak:

Iris - ja z Trombofilią pewnie będę w szpitalu już od 7go miesiąca,a szpitali nie cierpię nienawiścią czystą, więc nie narzekaj :tak: Zleci jak z bicza strzelił, bo przecież czekasz na cud najważniejszy. Buziaki!!

Do góry