reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Martaha, współczuję strat, jestem w podobnej sytuacji,ale ja niestety żadnego dzieciatka jeszcze nie mam...podjedz na wizytę na Dubrawskiego, ale na nastawia się bardzo na pierwszą wizytę, zrobi wykład o immunologi,powie jakie koszta, nawet w wyniki nie zajrzy, każe się zastanowić czy podejmujesz Sue leczenia i wrócić :-) na naszym forum Gosia chodzi do niego, jest już po szczepieniach, może Ci cis więcej powie o jego leczeniu ;-)
Jo-mamh, jeśli wątpię to może warto skonsultować to z innym ginem? Przynajmniej nie będziesz sobie w brodę płuc...?

Raptusku jak tam u Ciebie??

reklama
Witajcie właśnie wracam od Dubrawskiego i powiem Wam że jestem pozytywmie nastawiona. Wykład był ale ciekawy [emoji2] wyniki zostawił do analizy. W poniedziałek mam dzwonić to powie co z podstawowych dorobić. Na peeno histeroskopia bo nigdy nie robiłam Amh i nie wiem co jeszcze. Zobaczymy. . Generalnie wzbudza zaufanie. Badanko szybkie jednak było bo mam krwawienie po 2 tygodniach od ostatniego o mnie to niepokoilo. Zobaczymy co dalej ale poki co będę się go trzymać.

Apolinko trzymam za piątek!
Marta cieszę się, że jesteś zadowolona. Wybieram się do Dubrawskiego jakoś za tydzień, dam znać co powie.
Pozdrowienia dla Wszystkich!

Gosia ja mniej więcej już sie spodziewam co każe dorobić bo mówił o histeroskopi której nigdy nie miałam. Amh i nie wiem czy wszystkie mam z trombofilii ( myślę że tak ale...) poza tym pewnie plemniki bo ostatnio robiliśmy chyba w 2011 roku więc pewnie każe powtórzyć. A ty już robisz któryś z " pakietów" czy dopiero zaczynasz z nim znajomość tak jak ja?

Dziewczyny to ja trochę z innej beczki - czy któraś z was miała podany pregnyl? A jeśli tak to czy 36 - 48 godz, po ból brzucha jak na okres to normalny objaw, czy powinnam się martwić?

Dziewczyny ja Was tez z krzaków podczytuję. Nie mam za bardzo o czym pisać, bo na badaniach, które wykonujecie się nie znam, nic nie podpowiem.

Raptusku to już II trymestr Super!!!

Apolinko jestem z Toba w piątek. O której ta wizyta? Mnie się strasznie dłużyło to oczekiwanie.

Jo-mah gratulacje!

Przesyłam Wam moje kciukasy i ciążowe fluidki dla potzrebujących ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cześć dziewczynki, błagam o mocne kciuki... pękły trzy pęcherzyki ale.. zawsze musi byc jakies ale... dwa o dzień za wcześnie, tzn bzykania nie było wtedy.. zla jestem i na siebie i na doktorka bo sie upieral przy środzie a w środe mówi, że dwa pękły we wtorek, jeden wczoraj, ja go niestety posłuchałam i chyba spóźniłam, jednak licze, że może jakimś cudem się załapiemy...
szanse są 3=>0
teraz czekanie i modlitwa... ale nerwa mnie nosi!!
Pozdrawiam was wszystkie i prosze ile rąk tam macie ;)

reklama
Do góry