reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka ja też miałam 4 pęcherzyki, potem 2 (pamiętam że miały ok 17mm) a potem został tylko jeden:) Wtedy zaszłam w ciążę, nie udało się dalej ale w ciążę zaszłam:) Nie stresuj się, któryś zrobi się dominujący;-)

reklama
Sykatynka czy możesz przesłać link lub nazwę konkretnego produktu, który tam kupujesz. Chcę zamówić B12, ale znalazłam tam tylko taką wchłanianą przez skórę...

Dziewczyny kochane, potrzebuje dzisiaj waszych kciuków.... O 11.20 wizyta serduszkowa.... Boję się czy będzie serduszko.... Objawy mam prawie wszystkie możliwe za wyjątkiem wymiotow, więc nastawilam się ze wszystko będzie dobrze, więc tym bardziej będzie bolało, jeśli okaże się, że coś jest nie tak :( ale wy mnie na pewno rozumiecie, ciągle mam przed oczami te wizytę z poprzedniej ciąży kiedy dowiedziałam się ze serducho nie bije....

Dzięki kochane za kciuki :) serducho jest i bije :) na razie wszystko dobrze, wiek ciąży idealnie taki sam z usg jak z kalendarza, czyli 6 tydz. 4 dzień, fasolka ma niecałe 7 mm...
Dla bezpieczeństwa następne usg za 2 tygodnie z uwagi na poprzednie poronienie, ale lekarz mówi, że chwilowo nie widzi powodów do obaw...
Ja ze swojej strony też robię wszystko, co w mojej mocy, muszę wierzyć, że będzie dobrze :)

Sykatynka bardzo sie ciesze z dobrych wieści &&&&.... będzie dobrze :)

Portia robiłaś bete?

My dzis znów liczymy pęcherzyki?! ;-)

PS jeszcze tak mi sie przypomniało ku przestrodze co do kupowania na forum... czuję sie odrobinę "oszukana", bo od jednej z dziewczyn (goscinnie z tego forum) kupiłam 17 szt. clexanu- otrzymałam 15 i kontakt sie urwał, wiec hmm moje ryzyko, mój biznes ale nie zawsze jest tak szczerze i kolorowo...

Ostatnia edycja:
Sykatynka baardzo się cieszę, że wszystko jest ok ;) wiara czyni cuda :)

Nafoczka, trzymam kciuki aby z pecherzykami było wszystko w porządku ;) mam nadzieję że ktorys z tych 5 bedzie juz wiódł prym ;)

reklama
Sykatynka super wiesci!!
Nafoczka zrobilam... bez zludzen ale musze przyjac 3 serie szczepienia na wzw i wole miec pewnosc. Wyniki wieczorem. A Ty o ktorej masz wizyte?

Do góry