reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Raptus ja mam APA. Mi jednak prof nie zlecił sterydu, brałam go jednak sama dzięki uprzejmości naszych forumowych koleżanek :) encorton 10mg do jakos 12 tc

reklama
Dziewczyny mutacje można oszukać jeszcze przyjmując b12, b6 i kwas foliowy w formie metylowanej, ja kupowałam na nutrilabo

Karpidlak,tak biore i Wit. B i kwas metylowe tak jak pisza dziewczyny

A u mnie sie porobio. Tez nie wiem co bedzie z tym cyklem. Doktor az sie za glowe zlapal. po stymulacji 5 pecherzykow 15-17 mm w 8dc. Czekamy na pon. czy ktorys sie zrobi wiodacy bo 5 to jak to nazwal kleska urodzaju choc i szanse 5xwieksze. Zem tych jaj narobila:p

Sykatynka, a jaką Twoj kwas
ma nazwę?
Nafoczka, to kciuki trzymam!
Ja dostałam wlasnie @, ale na razoe sie nie przejmuje, Bo to pierwszy cykl starań. A poza tym musze iść do fryzjera na farbowanie i zaleczyć zeby;)

Nafoczka Kochana, ja w ciążowym cyklu, bez stymulacji miałam 4 pęcherzyki w 11dc. I to był właśnie mój szczęśliwy miesiąc, więc czekam na dobre wieści!
P.S. Wyglądało na to, że to będzie mój cykl bezowulacyjny, bo w 16 dc żaden nie pękł i byłam załamana. Ale koniec końców okazało się, że wszystko się poprzesuwało.

Ostatnia edycja:
Ooo nafoczka to zes sie napracowala z tymi jajami:) Bede trzymac kciuki. U mnie nowy cykl tez stracony bedzie cos tak czuje bo mialam isc na monitoring a tu d***. Akurat sluzbowo musze wyjechac w tych dniach. Na razie we wtorek zrobie bhcg bo jednak boje sie odstawiac lutke gdyby nawet istnial 1 % szans, ze sie udalo
Mialam isc do ogrodka sie poopalac a tu chmury przyszly...a do tego termometr pokazuje 33 stopnie:eek:

reklama
Do góry