reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Raptus ja mam APA. Mi jednak prof nie zlecił sterydu, brałam go jednak sama dzięki uprzejmości naszych forumowych koleżanek :) encorton 10mg do jakos 12 tc

reklama
Dziewczyny mutacje można oszukać jeszcze przyjmując b12, b6 i kwas foliowy w formie metylowanej, ja kupowałam na nutrilabo

Karpidlak,tak biore i Wit. B i kwas metylowe tak jak pisza dziewczyny

A u mnie sie porobio. Tez nie wiem co bedzie z tym cyklem. Doktor az sie za glowe zlapal. po stymulacji 5 pecherzykow 15-17 mm w 8dc. Czekamy na pon. czy ktorys sie zrobi wiodacy bo 5 to jak to nazwal kleska urodzaju choc i szanse 5xwieksze. Zem tych jaj narobila:p

Sykatynka, a jaką Twoj kwas
ma nazwę?
Nafoczka, to kciuki trzymam!
Ja dostałam wlasnie @, ale na razoe sie nie przejmuje, Bo to pierwszy cykl starań. A poza tym musze iść do fryzjera na farbowanie i zaleczyć zeby;)

Nafoczka Kochana, ja w ciążowym cyklu, bez stymulacji miałam 4 pęcherzyki w 11dc. I to był właśnie mój szczęśliwy miesiąc, więc czekam na dobre wieści!
P.S. Wyglądało na to, że to będzie mój cykl bezowulacyjny, bo w 16 dc żaden nie pękł i byłam załamana. Ale koniec końców okazało się, że wszystko się poprzesuwało.

Ostatnia edycja:
Ooo nafoczka to zes sie napracowala z tymi jajami:) Bede trzymac kciuki. U mnie nowy cykl tez stracony bedzie cos tak czuje bo mialam isc na monitoring a tu d***. Akurat sluzbowo musze wyjechac w tych dniach. Na razie we wtorek zrobie bhcg bo jednak boje sie odstawiac lutke gdyby nawet istnial 1 % szans, ze sie udalo
Mialam isc do ogrodka sie poopalac a tu chmury przyszly...a do tego termometr pokazuje 33 stopnie:eek:

reklama
Do góry