reklama
Charlotte21
Fanka BB :)
To wskazuje na zapalenie tarczycy i jest yo choroba autoimmunologiczna wiec wpływa na pewno. Trzeba unormowac praxe tarczycy. Podzyzsone tsh jest niebezpieczne. Dlatego kobieta w ciąży przy problemach z tarczycą ma zalecana wizyte u endokrynologa co miesiącCzy wysokie przeciwciała anty-tg wpływają na ciążę?
![Slightly smiling face :slight_smile: 🙂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Natasza27
Akurat TSH mam niskie. Teraz to aż za bardzo.
Biorę Euthyrox 50. Wcześniej 25.
Lekarz mówi, że nic nie zrobimy z tymi przeciwciałami.
Miałam puste jajo - w styczniu byl zabieg. Zobacz załącznik 1239681
Miałam puste jajo - w styczniu byl zabieg. Zobacz załącznik 1239681
burczuś
No jeszcze sugerują,czy aby przypadkiem zmiany partnera nie byłoW takich przypadkach jak nasze to musi być immunologia, co innego?? Nie no nie możemy się poddać!
Charlotte21
A to endo powiedzial ze nic nie zrobisz teraz z przeciwciałami? A jak usg tarczycy wyglada ?Akurat TSH mam niskie. Teraz to aż za bardzo.
Miałam puste jajo - w styczniu byl zabieg. Zobacz załącznik 1239681Zobacz załącznik 1239683
Charlotte21
A dieta na zapalenie? Cos wspomnial ?Tak endo, że leki biorę,a przeciwciał się niczym innym nie leczy. Ale chce skonsultować to z innym endo. Opis USG w załączniku. Zobacz załącznik 1239688
reklama
Natasza27
Nie. Ogółem to lekarka starej daty. Jedyna do której mogłam iść na miejscu. Ale teraz z racji starań o dziecko chce to skonsultować z kimś innym na konsultacji online.A dieta na zapalenie? Cos wspomnial ?
Podziel się: