reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A koleżanka też z problemami ? Pierwsze wrażenie mam dobre ale przy moich mutacjach według Basiowej nie potrzebuje heparyny. A według hematologa obligatoryjnie tak.
Koleżanka miała "tylko" jedno poronienie i nie była specjalnie trudnym przypadkiem. Po tym poronieniu, kolejne dwie ciąże donosiła bez problemów. Na pewno słuchałabym hematologa ...

Koleżanka miała "tylko" jedno poronienie i nie była specjalnie trudnym przypadkiem. Po tym poronieniu, kolejne dwie ciąże donosiła bez problemów. Na pewno słuchałabym hematologa ...
Dziękuję za opinię. Nie chcę wchodzić w jej kompetencje ani urazić ale zdecydowanie wolę brać więcej niż mniej. No i to hematologa działka. Więc mnie upewniłaś że warto słuchać się hematologa.

Witam mam pytanie czy ktoś się orientuje ile czasu mam odczekać po poronieniu żeby zrobić bamianie allo MRL Proszę o odpowiedz. W listopadzie idę do immunologa więc chce już mieć komplet badan. Aha miała już zrobione ANA, Kiry, przeciwplemnikowe, cytokiny, test limfocycznosci czy jakieś badanie muszę powtórzyć po poronieniu?

reklama
Dziewczyny może któraś z Was robiła cytokiny i chodź trochę się na tym zna?
Screenshot_20201015-173401_Gallery.jpg

Do góry