reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A czy możecie mi powiedzieć co się robi z takimi wynikami? Rozumiem, że dobrze że IL10 jest wysoko, ale IL2 tez jest ponad norme a to źle z tego co zrozumiałam.
Zrzut ekranu 2020-10-15 o 18.15.14.png

A czy możecie mi powiedzieć co się robi z takimi wynikami? Rozumiem, że dobrze że IL10 jest wysoko, ale IL2 tez jest ponad norme a to źle z tego co zrozumiałam.
Zobacz załącznik 1188753
ja mialam podobny wynik Il10 wysoko i Il2 wysoko, docent powiedzial ze nie jest najgorzej i sobie poradzimy z tym. TNF alfa tez mialam ponad norme.

ja mialam podobny wynik Il10 wysoko i Il2 wysoko, docent powiedzial ze nie jest najgorzej i sobie poradzimy z tym. TNF alfa tez mialam ponad norme.
A co to znaczy "poradzimy sobie"? Encroton, accofil czy szczepienia? ja mam wizyte u Pasnika dpiero w grudniu, teraz zlecił mi to Wilczynski.
Jeszcze mam pytanie o test IMK - znalazłam tylko informacje, że robi sie go w drugiej połowie cyklu. Czy 15 dc przy cyklach 26- 28 jest ok czy czekać na inny dzien?

A co to znaczy "poradzimy sobie"? Encroton, accofil czy szczepienia? ja mam wizyte u Pasnika dpiero w grudniu, teraz zlecił mi to Wilczynski.
Jeszcze mam pytanie o test IMK - znalazłam tylko informacje, że robi sie go w drugiej połowie cyklu. Czy 15 dc przy cyklach 26- 28 jest ok czy czekać na inny dzien?
niestety nie wiem co dokladnie na to dostalam , bo ja mialam duzo nieprawidlowosci i mialam i accofil i encorton. Szczepien nie dostalam ze wzgledu na chorobe autoimmunologiczna. IMK podobno najlepiej robic w dniu kiedy teoretycznie sie zagniezdza zarodek, czyli od dnia owulacji tak 7-8 dni. Ja zrobilam duzo pozniej i nk wyszly mi i tak duzo za wysoko.

niestety nie wiem co dokladnie na to dostalam , bo ja mialam duzo nieprawidlowosci i mialam i accofil i encorton. Szczepien nie dostalam ze wzgledu na chorobe autoimmunologiczna. IMK podobno najlepiej robic w dniu kiedy teoretycznie sie zagniezdza zarodek, czyli od dnia owulacji tak 7-8 dni. Ja zrobilam duzo pozniej i nk wyszly mi i tak duzo za wysoko.
Dziekuję! :) Poszukam IMK w Waw w takim razie i zrobie w tych dniach

Najlepiej wykonać też test 5-7 dni po owulacji. Też szukałam informacji na ten tamat i przeszukałam caky internet [emoji51]

reklama
Do góry