reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ola a możesz mi coś więcej napisać jak przeszłaś ta ciąże . Do którego tyg miałaś krwawienia ? W jakim miejscu ulokował się zarodek ?
Jakoś do 11 tyg miałam plamienia ale miałam tez krwiaka i do końca nie wiem co było winowajca,ogólnie to tak jak pisałam cała ciąże miałam bóle brzucha jak na @ i twardnienia. Lekarz mi tłumaczył ze po wycięciu przegrody moja macica już jest nadto czuła i Miał racje bo mój syn w brzuchu szalał strasznie i jego szaleństwa potęgowały te dolegliwosci.. tak pozatym gdyby nie to to wszystko było ok. Chora głowa probowala doszukiwać się problemow ale nie udało się :) a i co do miejsca zagnieżdżenia się zarodka to Ci nie powiem- bo nikt mi o tym nigdy nie wspominał, wiem tylko ze początkiem drugiego trym rogi zaczynały zanikać w sensie rozciągała się jak macica bez wady. Mialas usuwana przegrodę?

reklama
Zatrzymał się rozwój w 6t+2d po tygodniu byłam u lekarza i bez zmian dalej 6t+2d i brak serduszka. Gdy zarodek ma 6t+1d w badaniu USG musi być słyszane tętno! Byłam na konsultacji u dwóch lekarzy i każdy powiedział to samo na tym etapie musi być serduszko inaczej to oznacza że ciąża się nie rozwija. Wpisałam w google i pierwsze co mi się wyświetliło to artykuł mamyginekolog i mniej więcej w połowie artykułu o tym pisze: https://mamaginekolog.pl/usg-wczesnej-ciazy-jak-interpretowac/
Nie zgodzę się z Toba. Znam jedna dziewczynę która bodajze dopiero w 8tc zobaczyła serduszko-byla to ostatnia wizyta przed łyżeczkowaniem do którego cale szczęście nie doszło. Serduszko bylo pozno widoczne a wszystko zakończyło się szczęśliwie i ma synka

Nie zgodzę się z Toba. Znam jedna dziewczynę która bodajze dopiero w 8tc zobaczyła serduszko-byla to ostatnia wizyta przed łyżeczkowaniem do którego cale szczęście nie doszło. Serduszko bylo pozno widoczne a wszystko zakończyło się szczęśliwie i ma synka
Nawet tu na forum mamy taki przykład że serduszko pokazali się dopiero w 8 tc ;) także popieram w 100%!! :)

reklama
Do góry