reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny w ciąży, czy Wy wszystkie jesteście na encortonie lub innym sterydzie ? Ja dopiero zaczynam przygodę w cyklu starankowym z tym lekiem. Brałam co prawda w poprzednim cyklu ale wiedziałam że on będzie stracony, a teraz mam nadzieję że pomoże. choć coś mi się przypomniało ze Któraś z Was pisała ze się nie udało również z encortonem ale z małą dawką. Ja mam przepisane 10 mg

Apolinko tak jak pisała Raptus , ja od jerzakowej na brazowe plamienia miałam przepisane ACC 100 raz dziennie, Cyclo 3 Fort 2 razy dziennie,
nie pamietam tylko jak długo bralam, ale chyba około tygodnia , bo juz nastepnych opakowań nie kupowałam,
Tak jak Dziewczyny pisza, najwazniejsze ze nie jasna krew, ale wiem jak sie stresujesz, ja na poczatku latałam do kibelka co 20 min, a na miescie zaliczałam kazda toalete publiczna :(
Staraj sie nie denerwowac, chociaz wiem ze to praktycznie nieralne :( sciskam za Was kciuki.

Raptus ciesze sie ze pomogło :)

Gosiu Kochana, no i jak po tej pierwszej szczepionce ?, łapki spuchniete, a u Maliny byłas ?
no u nas super, jestem w małym zakochana na zabój, jest mega pogodnym dzieckiem, cieszy pysk od rana do wieczora :))

Doris mysle ze te 10 jest wystarczajace, przynajmniej wiekszosc z nas taka dawke miała zleconą.
To trzymam kciuki za dwie kreski :)), jak trzy pecherzyki to moze jakas parka albo trojaczki ;-)

Buziaki dla Wszytskich.

Ostatnia edycja:
Misiejku szczepiłam się w Warszawie u kobietki poleconej przez Dubrawskiego. Ręka opuchnięta i boli, do tego czuję się jakoś inaczej, jak przed przeziębieniem. Za miesiąc kolejna, a potem MLR. Wiesz że jak robiłam sama rok temu to było 5%, a u Dubrawskiego było 35%, mam nadzieję że nie będzie dużo tych szczepionek. Za jakoś 2 tygodnie biopsja endometrium i to na tyle planów, boję się tego wszystkiego, ale jesteście dla mnie z Jasiem najlepszym drogowskazem:)
Zulka a jak u Was?

GosiuS35 czy dobrze rozumiem ze jestes pacjentka dr Dubrawskiego? Ja tez sie u niego lecze, ale na razie nie chce dac mi szczepien. Czy mozesz mi napisac jak to u Ciebie bylo ze Cie na nie skierowal, bo ja sama juz nie wiem co myslec

Brzuch często pobolewa w ciąży i to jeszcze nie powód do zmartwień. Trzeba jednak pamiętać o tym by się oszczędzać. Ja dwa razy poroniłam. Choruję na PCOS i mam straszne problemy z hormonami. Lekarz kazał mi pić dwa razy dziennie inofem i badać się regularnie. Póki co odpuściłam ciążę bo wiem jak się skończy :( Jestem też na diecie i mam nadzieję, że w końcu uda mi sie opanować hormony.

reklama
Do góry