reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny w ciąży, czy Wy wszystkie jesteście na encortonie lub innym sterydzie ? Ja dopiero zaczynam przygodę w cyklu starankowym z tym lekiem. Brałam co prawda w poprzednim cyklu ale wiedziałam że on będzie stracony, a teraz mam nadzieję że pomoże. choć coś mi się przypomniało ze Któraś z Was pisała ze się nie udało również z encortonem ale z małą dawką. Ja mam przepisane 10 mg

Apolinko tak jak pisała Raptus , ja od jerzakowej na brazowe plamienia miałam przepisane ACC 100 raz dziennie, Cyclo 3 Fort 2 razy dziennie,
nie pamietam tylko jak długo bralam, ale chyba około tygodnia , bo juz nastepnych opakowań nie kupowałam,
Tak jak Dziewczyny pisza, najwazniejsze ze nie jasna krew, ale wiem jak sie stresujesz, ja na poczatku latałam do kibelka co 20 min, a na miescie zaliczałam kazda toalete publiczna :(
Staraj sie nie denerwowac, chociaz wiem ze to praktycznie nieralne :( sciskam za Was kciuki.

Raptus ciesze sie ze pomogło :)

Gosiu Kochana, no i jak po tej pierwszej szczepionce ?, łapki spuchniete, a u Maliny byłas ?
no u nas super, jestem w małym zakochana na zabój, jest mega pogodnym dzieckiem, cieszy pysk od rana do wieczora :))

Doris mysle ze te 10 jest wystarczajace, przynajmniej wiekszosc z nas taka dawke miała zleconą.
To trzymam kciuki za dwie kreski :)), jak trzy pecherzyki to moze jakas parka albo trojaczki ;-)

Buziaki dla Wszytskich.

Ostatnia edycja:
Misiejku szczepiłam się w Warszawie u kobietki poleconej przez Dubrawskiego. Ręka opuchnięta i boli, do tego czuję się jakoś inaczej, jak przed przeziębieniem. Za miesiąc kolejna, a potem MLR. Wiesz że jak robiłam sama rok temu to było 5%, a u Dubrawskiego było 35%, mam nadzieję że nie będzie dużo tych szczepionek. Za jakoś 2 tygodnie biopsja endometrium i to na tyle planów, boję się tego wszystkiego, ale jesteście dla mnie z Jasiem najlepszym drogowskazem:)
Zulka a jak u Was?

GosiuS35 czy dobrze rozumiem ze jestes pacjentka dr Dubrawskiego? Ja tez sie u niego lecze, ale na razie nie chce dac mi szczepien. Czy mozesz mi napisac jak to u Ciebie bylo ze Cie na nie skierowal, bo ja sama juz nie wiem co myslec

Brzuch często pobolewa w ciąży i to jeszcze nie powód do zmartwień. Trzeba jednak pamiętać o tym by się oszczędzać. Ja dwa razy poroniłam. Choruję na PCOS i mam straszne problemy z hormonami. Lekarz kazał mi pić dwa razy dziennie inofem i badać się regularnie. Póki co odpuściłam ciążę bo wiem jak się skończy :( Jestem też na diecie i mam nadzieję, że w końcu uda mi sie opanować hormony.

reklama
Do góry