reklama
Dziękuję Kochana! :-* u mnie na razie spokojnie, leżę cały czas, na wkładcę w ogóle plamien nie mam, tylko troszkę na papierze...piersi prawie wcale mnie nie bol, za to prawy jajnika pobolewa :-/ podświadomie myślę,że to powoli koniec,ale też mam nadzieję,że może się mylę...
A jak u Ciebie? Kiedy idziesz do lekarza?
A jak u Ciebie? Kiedy idziesz do lekarza?
Iris34
Fanka BB :)
Dziewczyny rozumiem Wasz strach. Przeszłam to samo ale trzeba mieć niezachwiana wiarę, że tym razem będzie dobrze.
Raptus trzymam kciuki za udana wizytę
Apolinko ja na Twoim miejscu jeśli brudzenie bedzie się utrzymywac jednak bym skontaktowala się z lekarzem (dla Twojego zdrowia psychicznego). Mnie lekarze w szpitalu zapewniali, że nie ma czegoś takiego jak panika w ciąży. Masz prawo się martwić i masz prawo sprawdzić czy wszystko jest ok. Jesteś w stanie błogosławionym i masz rozchwianie hormonalne. Ja wierzę że wszystko jest dobrze buziaki
Raptus trzymam kciuki za udana wizytę
Apolinko ja na Twoim miejscu jeśli brudzenie bedzie się utrzymywac jednak bym skontaktowala się z lekarzem (dla Twojego zdrowia psychicznego). Mnie lekarze w szpitalu zapewniali, że nie ma czegoś takiego jak panika w ciąży. Masz prawo się martwić i masz prawo sprawdzić czy wszystko jest ok. Jesteś w stanie błogosławionym i masz rozchwianie hormonalne. Ja wierzę że wszystko jest dobrze buziaki
Raptus, to spokojnej nocy Ci życzę!! Dobrze,że rano wizyta, zawsze lepiej ;-)
Iris, póki co lecze się tym ACC...czasami myślę,że to już zaczął się mój koniec, ale ze jestem tak obstawiona lekami,że trudniej mu się "przebić" :-( ostatnio jak byłam w szpitalu, to poza leżeniem i lutka nic więcej mi nie kazali...:-/
Iris, póki co lecze się tym ACC...czasami myślę,że to już zaczął się mój koniec, ale ze jestem tak obstawiona lekami,że trudniej mu się "przebić" :-( ostatnio jak byłam w szpitalu, to poza leżeniem i lutka nic więcej mi nie kazali...:-/
G
gość 94049
Gość
Raptus &&&&& będę pamiętać.w modlitwie o Tobie. Jutro wielki dzień. Dobrze, ze to tak rano. Pójdziesz spać i szybko zleci. Daj znać koniecznie. Będziemy czekały :-*
reklama
Podziel się: