reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziękuję Kochana! :-* u mnie na razie spokojnie, leżę cały czas, na wkładcę w ogóle plamien nie mam, tylko troszkę na papierze...piersi prawie wcale mnie nie bol, za to prawy jajnika pobolewa :-/ podświadomie myślę,że to powoli koniec,ale też mam nadzieję,że może się mylę...
A jak u Ciebie? Kiedy idziesz do lekarza?

Ja wizytę dopiero mam za tydzień w środę, oszalaje :-( zazdroszczę Ci,że to już jutro! Który to Twój tydzień? Trzymam mocno KCIUKI!! Daj od razu znać co i jak, będę czekać niecierpliwie...

U mnie dopiero 5t4d :-/ podziwiam Cie,że tak długo wytrzymałas! ;-) zobaczysz, na pewno wszystko będzie dobrze! Jestem z Tobą Kochana! O której wizyta?

Dziewczyny rozumiem Wasz strach. Przeszłam to samo ale trzeba mieć niezachwiana wiarę, że tym razem będzie dobrze.
Raptus trzymam kciuki za udana wizytę :)
Apolinko ja na Twoim miejscu jeśli brudzenie bedzie się utrzymywac jednak bym skontaktowala się z lekarzem (dla Twojego zdrowia psychicznego). Mnie lekarze w szpitalu zapewniali, że nie ma czegoś takiego jak panika w ciąży. Masz prawo się martwić i masz prawo sprawdzić czy wszystko jest ok. Jesteś w stanie błogosławionym i masz rozchwianie hormonalne. Ja wierzę że wszystko jest dobrze ;) buziaki

Raptus, to spokojnej nocy Ci życzę!! Dobrze,że rano wizyta, zawsze lepiej ;-)
Iris, póki co lecze się tym ACC...czasami myślę,że to już zaczął się mój koniec, ale ze jestem tak obstawiona lekami,że trudniej mu się "przebić" :-( ostatnio jak byłam w szpitalu, to poza leżeniem i lutka nic więcej mi nie kazali...:-/

Raptus &&&&& będę pamiętać.w modlitwie o Tobie. Jutro wielki dzień. Dobrze, ze to tak rano. Pójdziesz spać i szybko zleci. Daj znać koniecznie. Będziemy czekały :-*

reklama
Raptus, tak mi strasznie przykro :-(Jesteś już pewna, że wszystko stracone? Idziesz tak czy inaczej do tego lekarza dzisiaj? Może to jakiś krwiak? Ściskam mocno :*

Do góry