Cześć dziewczyny czy któraś z was miała mocno podwyższone TNF alfa - czynnik martwicy nowotworu? Przed szczepieniami miałam już podwyższony a teraz po szczepieniach mam jeszcze wyższy tj. 3.779 a norma jest do 1.376,6. Mlr wyszedł mi 23,2% po szczepieniach także muszę być doszczepiona niestety laboratorium w Łodzi jest zamknięte w związku z czym szczepienia się nie odbywają także jestem dopiero zapisana na 15.04 na doszczepienie pod warunkiem ze do tego czasu otworzą lab. Profesor Malinowski rozpisał mi już zalecenia i w nowym cyklu możemy zacząć starania ale zastanawiam się o co chodzi z tym TNF ? Dostałam na to leki także od 24 dnia tego jeszcze cyklu mam zacząć brać ACCOFIL 30 mln po pół ampułki dziennie podskórnie i gdy będzie brak ciąży to odłożyć a w tym cyklu już wiadomo ze będzie brak bo jeszcze w tym nie mamy się starać dlatego ze mąż ma brać sterydy od 4 dnia mojego cyklu do 13 dnia dlatego w tym cyklu już nie zdążył i mamy ten cykl odpuścić. Czy która z was miała może ten lek ACCOFIL?