reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Naprawdę dużo przeszliście bardzo mi przykro z tego powodu ale myśle ze warto jeszcze spróbować u prof. Malinowskiego masz bardzo dużo badań zrobionych także wydaje mi się ze jakieś pojedyncze będzie wam kazał jeszcze zrobić których nie macie a które stwierdzi ze są potrzebne do poznania przyczyny. Wizytę masz dopiero na maj także spokojnie bym ja zostawiła i pojechała w maju do niego.. ja mam za tydzień ostatnie szczepienie później 4.03 badania poszczepieniowe 25.03 wizyta i mam nadzieje ze zielone światło także jak chcesz będę Cię informować czy nam pomógł.. do tego czasu już mam nadzieje ze sytuacja u nas się wyklaruje i się w końcu uda wtedy miałabyś kolejny przykład ze warto do niego jechać.. na tym forum jest dużo dziewczyn co po szczepieniach u niego są obecnie w ciąży bądź już urodziły także według mnie warto spróbować... 3 maj się i jak będziesz miała jakieś pytania to śmiało pisz
Super dzięki. Wizyte mam 24 lutego już :) także już niedługo. Trzymam kciuki za was

reklama
@Dominos skoro jesteś z Opola, to czy znasz dr Królik? ja jestem spod Opola :)
@Porzeczka1234 no suplementuję sie narazie...i tyle :)

Tak, to ona mi kazała zrobić wszystkie badania i teraz wysłała mnie do dr Paśnika, ale poczytałam i zapisałam się do Malinowskiego. Fajna babka choć nic nie pomogła :/ ale przynajmniej nie bawi się w ciemno tylko wysyła dalej :)

Ah tak, ja już po prenatalnych :) @dagmarie25 Ty to zawsze pamiętasz.
Mamy się dobrze, dzidziuś pięknie się zaprezentował na USG i już wiemy, że będzie synek. Także wczoraj płakałam ze szczęścia po wynikach, a oto moje Maleństwo :)

Załączniki

• IMG_20200212_131436.jpg
    IMG_20200212_131436.jpg
    965 KB · Wyświetleń: 90
Ah tak, ja już po prenatalnych :) @dagmarie25 Ty to zawsze pamiętasz.
Mamy się dobrze, dzidziuś pięknie się zaprezentował na USG i już wiemy, że będzie synek. Także wczoraj płakałam ze szczęścia po wynikach, a oto moje Maleństwo :)
Kochana cudownie!!!!!!! Gratuluje! <3 a maluszek cudny :* to teraz mamuska za wózkami się rozglądaj bo my zwlekalismy z kupowaniem i teraz boli kieszeń jak trzeba będzie wszystko na raz kupować :D
Bardzo, bardzo sie cieszę :*

Ok. Dam. Znać. Ile. W sumie wizyt jest u dr jeśli dr zadecyduje szczepienia? Ile. Kolejne wizyty kosztują?
Pierwsza wizyya 400zl, pozniej szczepienia i po serii szczepień badania i pozniej wizyta w celu omówienia badań koszt 350zl. Jak zielone swiatlo to kolejna wizyta dipiero w ciąży i w ciąży to juz co miesiąc wizyty koszt 350zl ;)

Pierwsza wizyya 400zl, pozniej szczepienia i po serii szczepień badania i pozniej wizyta w celu omówienia badań koszt 350zl. Jak zielone swiatlo to kolejna wizyta dipiero w ciąży i w ciąży to juz co miesiąc wizyty koszt 350zl ;)
Pamiętasz ile. Allo kosztuje tam? Bo pewnie to. Się bada po. Szczepieniach?? Czy coś jeszcze? Ciąże u dr trzeba prowadzić? Bo ja mam ponad 400km do. Loodzi....

reklama
Naprawdę dużo przeszliście bardzo mi przykro z tego powodu ale myśle ze warto jeszcze spróbować u prof. Malinowskiego masz bardzo dużo badań zrobionych także wydaje mi się ze jakieś pojedyncze będzie wam kazał jeszcze zrobić których nie macie a które stwierdzi ze są potrzebne do poznania przyczyny. Wizytę masz dopiero na maj także spokojnie bym ja zostawiła i pojechała w maju do niego.. ja mam za tydzień ostatnie szczepienie później 4.03 badania poszczepieniowe 25.03 wizyta i mam nadzieje ze zielone światło także jak chcesz będę Cię informować czy nam pomógł.. do tego czasu już mam nadzieje ze sytuacja u nas się wyklaruje i się w końcu uda wtedy miałabyś kolejny przykład ze warto do niego jechać.. na tym forum jest dużo dziewczyn co po szczepieniach u niego są obecnie w ciąży bądź już urodziły także według mnie warto spróbować... 3 maj się i jak będziesz miała jakieś pytania to śmiało pisz
Co to za szczepienia ?

Do góry