roki_1991
Fanka BB :)
Kochana bólami piersi się nie przejmuj i nie oceniaj po nich „udanej ciąży”, bo zwariujesz. Dziewczyny mają bardzo różnie, wszystko zależy id tego jak ciało reaguje w danym momencie na hormony. Nie nakręcaj się, bo nieważne co kto tu napisze, nie znajdziesz odpowiedzi na to, co dzieje się w Twoim organizmie.
@Mi80 jak tam badanie śluzu? Ja dzisiaj wymyśliłam sobie badanie szyjki macicy, ale nawet nie wiem, czy ją znalazłam-a czy jest miękka czy twarda, czy otwarta czy zamknięta to już zupełnie nie wiem, bo nie mam porównania Czekam na miesiączkę, powinna być za dwa dni i w kolejnym cyklu zaczynajmy starania. Akurat owu będzie około Świat a wtedy my mamy wakacje, wiem to idealny moment.
Dziewczyny jak robiliście z heparyną po zajściu w ciąże? Miałyście już w zapasie, czy szłyście najpierw do lekarza (u mnie to pewnie potrwa kilka dni nim będę miała wizytę u ginekologa), czy szłyście może do ogólnego (mam na karcie zaleceń od immunologa ją wypisaną)? Zastanawiam się, czy się nie zaopatrzyć już wcześniej. Mam w domu dwa zastrzyki, ale utraciły ważność w 06.2019.
@Mi80 Może zapytaj Pani doktor, czy musisz robić wlewy w klinice albo idź tam raz by zobaczyć co i jak, a potem spróbuj sama. Z wlewami na pewno się uda.
Ja nie miałem w domu Ale zaraz ja wyszedł pozytywny też dzwoniła do mojej gin i jechałam po receptę
@szkala normalne. Raz bolą raz nie. Chociaż też to tu przyzywalam, może niektóre pamiętają