reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@SalsaPL , @burczuś ma rację. Owszem mocno kryttkowalas moja wizytę. Ale ja ci szczerze powiem że bardzo się cieszyłam z tej wypowiedzi. Ułożyło mi. Na to wygląda że czasem chce aby ktoś za mnie wyraził moje zdenerwowanie. Wyraziłaś swoją opinię w swój sposób. ;* każda z nas jest inna i to wyraża Ciebie. ;) lubisz wprost mówić i już. ;) mi to nie przeszkadza. Każda ma swój styl.

Właśnie tel nie odbiera pisze żeby pisać smsa no nic poczekam jesxze dziś a jutro znowu maila napisze.
Ja do Pani dr nie dzwonię. Zawsze pisze. Odpisuje zawsze jak tylko ma czas. Ma mocno zakochany grafik i to szanuje. Nawet nie wiem jak że mną wytrzymuje bo że wszystkim pisze. Ale dr Janosz daje mi spokój i nadzieję i jest moim oparciem. Daj jej szansę na odpowiedź. ;)

W sumie tak kiedyś miałam zapytać, ale mi trochę głupio. Czy dr Janosz jest w ciązy? Zawsze byłam tak skoncentrowana na sobie że nie zauważyłam brzuszka.

Dr Janosz mówią, abym wzięła leki i się położyla. Bo jej zdanie będzie to wynik USG. Bardzo mi lekarz naciskał na brzuch. W sumie poczułam takie uklucie że się ruszyłam to zmienił coś w parametrach i było lepiej.

@SalsaPL , @burczuś ma rację. Owszem mocno kryttkowalas moja wizytę. Ale ja ci szczerze powiem że bardzo się cieszyłam z tej wypowiedzi. Ułożyło mi. Na to wygląda że czasem chce aby ktoś za mnie wyraził moje zdenerwowanie. Wyraziłaś swoją opinię w swój sposób. ;* każda z nas jest inna i to wyraża Ciebie. ;) lubisz wprost mówić i już. ;) mi to nie przeszkadza. Każda ma swój styl.
Bolą mnie puste komentarze w stylu "ooooh jak mi przykro" i koniec kropka. Bez konkretu, i wspólnego szukania rozwiązania. Bo od tego jest wg mnie forum. Na tym polega wsparcie. A łatwo w swych staraniach niestety nie mamy. Nazwanie lekarza "po imieniu" jesli kogoś urazilo to przepraszam. Ale za to że on jest debilem to powinien sam przeprosić. Mam na codzien do czynienia z ta grupą zawodową i nie podoba mi sie przedmiotowe traktowanie pacjentów. Zwyczajna ludzka znieczulica.
Trzymam mocno kciuki za Ciebie [emoji110][emoji110][emoji110] Wiem że wszystko jest dobrze. Dzidziuś niech rośnie zdrowo i szczęśliwie. Nie stresuj sie niepotrzebnie

Bolą mnie puste komentarze w stylu "ooooh jak mi przykro" i koniec kropka. Bez konkretu, i wspólnego szukania rozwiązania. Bo od tego jest wg mnie forum. Na tym polega wsparcie. A łatwo w swych staraniach niestety nie mamy. Nazwanie lekarza "po imieniu" jesli kogoś urazilo to przepraszam. Ale za to że on jest debilem to powinien sam przeprosić. Mam na codzien do czynienia z ta grupą zawodową i nie podoba mi sie przedmiotowe traktowanie pacjentów. Zwyczajna ludzka znieczulica.
Trzymam mocno kciuki za Ciebie [emoji110][emoji110][emoji110] Wiem że wszystko jest dobrze. Dzidziuś niech rośnie zdrowo i szczęśliwie. Nie stresuj sie niepotrzebnie
Chce w to wierzyć i będę się modlić o to ;* dziękuję Ci za wsparcie ;*
Dziewczyny wogole dzięki. Wiem że wstawiam milion komentarzy jak mnie coś boli. Inaczej nie umiem. Szybko się nakręca. A że psychika mi trochę siadla to ciężko. Muszę sobie wytłumaczyć że nie mogę się o wszystko bać po zwariuje. Mówiłam sobie że jak przejdę prenatalne to będzie wszystko ok. Ale to guzik prawda. Nie spodziewałam się że mamy już tak wcześniej się martwią. Najpierw czy jestem w ciązy, potem czy jest serduszko, czy dobrze bije, czy się rozwija, czy na prenatalnych dobrze, czy serce, czy nerki, czy coś innego ;) zawsze będzie jakiś strach A ja muszę się nauczyć się to poskromic

Salsa ja nic zlego w twojej wypowiedzi nie widzialam. Owszem post dosadny ale adekwatny do sytuacji :) luzzzz wiesz przeciez jak to jest nigdy nie jest tak ze 100% osob bedzie to odpowiadalo. Wazne ze odpowiada to osobie do ktorej skierowany byl post [emoji8]
ty tez nie mozesz sie stresowac :)

Ostatnia edycja:
@Mi80 zawsze możesz mieć dwóch lekarzy. Specjalistę od immuno oraz swojego na miejscu-byś miała podgląd ciąży kiedy chcesz;) A szczerze to lepiej jak skieruje, niż będzie eksperymentował. Takie podejście popieram.

@burczuś tak właśnie zrobił dał mi namiar na lekarza immunologa w krakowie Wojciech Sydor ma do Niego zadzwonić żeby nie czekać długo na wizytę stwierdził że lepiej jak on skieruje na badania które są potrzebne w kwestii immunologi ale czy tak samo on stwierdzie jakie genetyvzne sa potrzebne czy musze szukac osobno genetyka??
Czy może uderzyć jeszcze do tych specjalistow co poleciły dziewczyny Kuznik lub Janosz??

reklama
Do góry