reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Charlotte tak ja bym jechala
miej w dupie ze lekarze beda sie na ciebie dziwnie patrzec
o usg dzisiaj nic nie mow
lepiej sprawdzic 5 razy za wiele niz raz za malo :(

mam nadzieje ze cie uspokoja :( bo za duzo juz na ciebie spadlo w ciagu 1 dnia :(

reklama
Dziewczyny ze świruje zaraz. Dosyć że dzisiaj to USG dało mi popalic. Ciągle mam stres w żołądku którego nie umiem oddalić od siebie. To znowu mam czerwone płomienie. Dwa dni temu byłam na IP bo krew leciała. Stwierdzili że nic nie ma w środku. Dzisiaj włożyła. 2 luteiny i nie głęboko. A krwawnie dopiero teraz wyszło mi. Może przez ten ucisk brzucha. ? Bo napisał mi naprawdę mocno. Jak myślicie. ? Jechać znowu na 3 USG w ciągu 3 dni ?
Kotku USG nie jest takie niebezpieczne dla dziecka. Możesz spokojnie jechać i sprawdzić. Może krwiaczek się zrobił, a może po prostu mocno się stresujesz, dużo adrenaliny i krew intensywniej krąży, a to ułatwia wszelkiego rodzaju pękanie naczynek. Jedz, sprawdz i się troszkę odstresuj. Ja czasem codziennie miałam. Spokój mamy jest najważniejszy, bo z niego wypływa dobrostan dziecka

Dziewczyny ze świruje zaraz. Dosyć że dzisiaj to USG dało mi popalic. Ciągle mam stres w żołądku którego nie umiem oddalić od siebie. To znowu mam czerwone płomienie. Dwa dni temu byłam na IP bo krew leciała. Stwierdzili że nic nie ma w środku. Dzisiaj włożyła. 2 luteiny i nie głęboko. A krwawnie dopiero teraz wyszło mi. Może przez ten ucisk brzucha. ? Bo napisał mi naprawdę mocno. Jak myślicie. ? Jechać znowu na 3 USG w ciągu 3 dni ?
Ja jeździłam że wszystkim co mnie niepokoilo i może dlatego teraz mam dzieci przy sobie. Więc jedź. Trzymam kciuki :*

Wiecie co... przykre bardzo.
Staram sie jak moge pocieszyć dziewczynę której lekarz źle ocenił maluszka zdrówko... a.dostaje informacje o rzekomych wylgaryzmach. To jest przykre i to bardzo. Nikogo nie obrazałam ani nie wyzywałam, no jedynie lekarza nazywając "ebnietym"
Jesli owy lekarz by poprawiał mnie na wizycie nazywając moje dziecko płodem, to dosłownie skopałabym mu dupsko- przez co oczywiscie nie nawołuje do stosowania przemocy. I tak samo powiedziałabym mu prosto w oczy- bo to on powinien wykazać się taktem i jakimś wyczuciem. Jesli to nie on sie poskarzył na "oczerniającą" to personalnie wypowiedz.. to naprawdę nie wiem komu sie nudzi, i kto w sposob tak ewidentny probuje wykazać sztuczną nader wrażliwość. Komus chyba pomyliły sie priorytety..
Tak powaznie.. są ważniejsze problemy w życiu. I na nich staram sie zawsze skupiac, nie robiąc krzywdy swoimi wypowiedziami. Co najwyzej sprowadzam na ziemie "swoje " dziewczynki na zamkniętej grupie., by nie traciły wiary w siebie w chwilach zwątpienia i starały sie o ukochanego maluszka.
Wszystkim staraczom życzę jak najlepiej. Nie poddawajcie się.

reklama
No już parę dni a nie wiem jak z lekiem jednym:/
A to dzwoń uparcie. Mozecw gąszczu wiadomości umklo Jej.
@SalsaPL nie bardzo rozumiem połowy Twojego posta;) co mogę powiedzieć...myślę że większość z nas nie jest przyzwyczajona na tym forum do formy Twojej wypowiedzi. Ma to wszystko sens co piszesz itd...ale nikt tak "ostro" tu nie pisze;)

Do góry