reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Apsik1981 nie mam pojęcia :( ale na pocieszenie to nie jest cos co Ci zaszkodzi wiec nawet jesli weźmiesz wieksza dawke niz mowil lekarz to nic sie nie stanie ;)
Ja mogę w siebie wlać te 6 butelek od razu jak tylko pomoże tylko jak mam 2 czyli 200 ml to musiałabym 2 razy rozrabiac. A czy tej soli trzeba więcej czy wystarczy ta proporcja 1 do 1 go?

Dziewczyny ja ponownie z pytaniem o Intralipid.

Już mam w domu Intralipid 20 % 200 ml i sól fizjologiczna 0,9 % 100ml. I w związku z tym mam pytanie do dziewczyn, które podawały to sobie w domu nie w klinice. Jak to teraz wymieszać? Do woreczka z solą fizjologiczna muszę dodać Intralipid Ale jego jest 200 ml A soli 100 ml.
Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi.
Akurat miałam podawane w klinice. Ale napiszę Ci że podawali osobno. Najpierw 100 ml Intralipidu potem 200 ml soli i znowu to samo. Nie widziałam aby podawali mieszankę. Jak chciałam aby mi pielęgniarka w domu zrobiła to wydaje mi się że pisała że to po kolei idzie. ;)

hej.kochana kibicuje Ci od dobrych 3 mięs. bo tyle tu jestem....oby wszystko dalej szło po twojej myśli.oby fasoleczka rozwijała się dalej jak trzeba...gratuluję z całego serducha
Cudowna Mała Istotka [emoji173] serce bije jak dzwon !!! Dziewczyny jaką ulga.! Siedzę i płacze ze szczęścia w aucie....8 tc. Idealnie na USG. Karta ciąży założona. Zdjęcie mu pokrzepieniu serc !!!

reklama
Dziewczyny wrócę do mojego poronienia bo nie daje mi to spokoju...poszłam w 8 tyg do gin i okazało się że sreducho nie bije że od 2 tyg się nie rozwinął...lekarz mi pokazał ze nie ma przeplywow krwi...czym to mogło być spowodowane?czy według Was powinnam zrobić jakieś badania lub brać leki? Może to i głupie pytanie ale to była moja 1 ciąża a lekarz kazał przyjść jak będę znów w ciazy[emoji31]

Do góry