reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino - tak, puścił krótko, max 10 sekund, myśle, ze nawet krócej. Co do wymiarów, oby nadgonił/nadgonila:) Zobaczymy, co w sobotę powie druga gin.
śliczne dzieciaczki[emoji7][emoji8]

@marzycielka81 - a chodzisz na polna do jakiegoś gina na NFZ tez?

@ovli22 - piękna beta i progesteron! :) zrób powtórkę jeszcze po 48h!

Zrobię ale dopiero w piątek to na poniedziałek będą wyniki ;)

reklama
@Marthi spokojnie, jeski krociutko puscil serduszko nic sie nie stalo. Ja zawsze od samego poczatku sluchalam, tylko krociutko. A ddimery badac trzeba ale z glowa. Normalne, ze rosna, ale moga rosnac za szybko i to trzeba kontrolowac.
Ciesze sie, ze wizyta w miare udana. A roznice nadgoni zobaczysz. Teraz za maly i ciezko o dobre wymiary

@marzycielka81 jesli ip to tylko na polnej. Tydzien przede mna ur marcowa mama synka tez w 26tc, chlopiec bez szwanku wyszedl. To rewelacyjny szpital. Najlepsza opieka dla wczesniakow i mamy.

@plastulinka to popatrz, juz nie takie bobaskiZobacz załącznik 987754Zobacz załącznik 987755Zobacz załącznik 987756Zobacz załącznik 987757Zobacz załącznik 987758

Ojjj Helenka jaka szczęśliwa i jak uśmiechnięta !!
Nasza zwyciężczyni ;)

@Marthi super , że u ciebie wszystko na swoim miejscu ;)

@ovli22 - ja, odpukać, plamień nie mam, ale bóle brzucha na etapie 4-5 tc, owszem, miewałam. O plamieniach może coś więcej napisze Ci @kasiula222

@monikao777 - a robiłaś cała krzywa insulinowa? Jeśli tak, podaj wszystkie wyniki obczaimy i doradzimy.

reklama
@Destino - [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@Porzeczka1234 - zwykle przysypiam noc bez wstawania na siku, może z 2-3 noce były co się obudziłam i szlam, a tak śpię cała noc :) Dziekuje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@roki_1991 - :)

Jestem po wizycie[emoji7][emoji7][emoji7]
Dzidzik rośnie![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Wg usg 6+5, wg om 7+2.
Gin kazał się ta różnica nie przejmować.
CRL - 0,82 cm
YS - 0,48 cm
GS - 1,71 cm
FHR + (131 bmp)
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Głupi bo puścił mi bicie serduszka a nie powinien ale pięknie biło!:))))
+ zrobił mi dziś posiew, a na wyniki mówił ze są ok![emoji7]

Jedynie co to gadał ze bez sensu badam ddimery bo one i tak będą rosnąć... [emoji29] suchar, ale już nie dyskutowałam. Powiedziałam, ze koleżanki mi zaproponowały żebym zbadala i tyle.
Świetne wieści z wizyty!! Bardzo się cieszę :) a ddimery moja gin też mi zawsze mówiła że nie potrzebnie robię. Ale ona wiedziała że bez względu na jej zdanie i tak je będę badac :p kiedyś jej powiedziałam że cyferki mnie uspokajają :D także przestała mówić że bez sensu :p

Dziewczyny
Beta 6818
Progesteron 34,62
Super wyniki i oby tak dalej! :)

Do góry