reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@ovli22 mi się teraz zdażały plamienia ale takie brudzenia na brązowo ..bardzo małe ilości ale zwiekszylam luteinę bo miałam małe dawki j się uspokoiło a dziś ginka mówiła że nie ma żadnych krwawień patrzyła przez wziernik . Serduszko bije chodź podobnie jak u @Marthi troszkę różnicy z im 2-3 dni

Dziewczyny, ta różnica zawsze będzie. Wiek ciąży rzadko kiedy jest idealnie z om ;) najważniejsze że serduszka biją i dzidzi rozwijają się prawidłowo! :)

Dziewczyny, ta różnica zawsze będzie. Wiek ciąży rzadko kiedy jest idealnie z om ;) najważniejsze że serduszka biją i dzidzi rozwijają się prawidłowo! :)

Oby tak było Kochana. Ja nie ukrywam, ze jak wyszłam z gabinetu to byłam pełna euforii, nie myślałam o tym, ale teraz sobie myśle, ze u tej drugiej gin ostatnio były 2 dni różnicy, a teraz u tego gina wychodzą te 3-4 dni... i ze może jednak coś za wolno rośnie dzidzia ;( No, ale staram się myśleć pozytywnie. Widziałam na oczy, ze dzidziuś urósł i oby rósł kolejne 33 tygodnie:) Ogółem znów chyba dopadło mnie mega zmęczenie - odkąd wrocilam to czuje jakby czołg po mnie przejechał. Nie mam siły wstać i się wykapać :O :))

@ovli22 mi się teraz zdażały plamienia ale takie brudzenia na brązowo ..bardzo małe ilości ale zwiekszylam luteinę bo miałam małe dawki j się uspokoiło a dziś ginka mówiła że nie ma żadnych krwawień patrzyła przez wziernik . Serduszko bije chodź podobnie jak u @Marthi troszkę różnicy z im

Moje plamienia to bardziej takie na papierze ( wiecie p co chodzi ?;) )

Wcześniej miałam brązowe a teraz wieczorem już takie normalne (żywa czerwień ) . Mam nadzieje , że to nie początek końca .

@Marthi zajmij czymś głowę. Wszystko. Jest ok i ciesz się z tego stanu. Niestety cała ciąże będziesz się denerwować. Najpierw serduszkiem, potem prenatalnymi, jazda wizyta, wynikiem.

Nawet nie wiecie jak okropnie się czułam na tym ktg. Tylko patrzalam na re napięcia i co ciekawe wcześniej myślałam że to są ruchy. Od 24 tc odliczam kazdy dzień bo szyjka się skracala. I marzę o tym by urodzić w terminie

@marzycielka81 - masz racje: im dalej w las, tym trudniej, czego Twoja obecna sytuacja jest tez „dobrym” przykładem. Mam nadzieje, ze dotrwasz szczęśliwie do terminu i wszystko skończy się dobrze. Co ile masz mieć teraz to ktg robione?

Oby tak było Kochana. Ja nie ukrywam, ze jak wyszłam z gabinetu to byłam pełna euforii, nie myślałam o tym, ale teraz sobie myśle, ze u tej drugiej gin ostatnio były 2 dni różnicy, a teraz u tego gina wychodzą te 3-4 dni... i ze może jednak coś za wolno rośnie dzidzia ;( No, ale staram się myśleć pozytywnie. Widziałam na oczy, ze dzidziuś urósł i oby rósł kolejne 33 tygodnie:) Ogółem znów chyba dopadło mnie mega zmęczenie - odkąd wrocilam to czuje jakby czołg po mnie przejechał. Nie mam siły wstać i się wykapać :O :))
Nie porównuj tej różnicy jeśli usg robiło dwóch różnych lekarzy na dwóch różnych sprzętach ;) bo każdy zmierzy inaczej. Jeśli u jednego gina byłaby różnica najpierw 2 a potem 5czy 6 dni to bym się martwiła. Ale dzień przy różnych sprzętach i ludziach jak dla mnie jest okej ;)
Zrób sobie dzień brudasa, a co :D

@marzycielka81 - masz racje: im dalej w las, tym trudniej, czego Twoja obecna sytuacja jest tez „dobrym” przykładem. Mam nadzieje, ze dotrwasz szczęśliwie do terminu i wszystko skończy się dobrze. Co ile masz mieć teraz to ktg robione?
Teraz raz w tygodniu. Po skończonym 35 tc 2 razy w tygodniu. Są to zalecenia dla kobiet w cukrzyca ciazowa

reklama
Nie porównuj tej różnicy jeśli usg robiło dwóch różnych lekarzy na dwóch różnych sprzętach ;) bo każdy zmierzy inaczej. Jeśli u jednego gina byłaby różnica najpierw 2 a potem 5czy 6 dni to bym się martwiła. Ale dzień przy różnych sprzętach i ludziach jak dla mnie jest okej ;)
Zrób sobie dzień brudasa, a co :D

Dziekuje[emoji173]️
Żebyś wiedziała! [emoji23][emoji85] Podmylam newralgiczne miejsca i idę spać. [emoji12][emoji12][emoji12] Protestuje, robię dzień brudasa!!!![emoji23][emoji23][emoji23] Dobranoc:)

Do góry