reklama
@7Martynka88 - dziekuje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
@babydust - tak mi mow [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
@Malinkaa123 - dziekuje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
@marzycielka81 - dziekuje [emoji173]️
Marthi brawo Bardzo się cieszę
Marthi
Fanka BB :)
@ovli22 - dziekuje [emoji8]
@Porzeczka1234 - nie chce zapeszać, ale może te migdały faktycznie działają Wczoraj na kolacje: 2 kanapki orkiszowe z twarogiem I szynka, 2 małosolne ogorki, 1/4 papryki, pare migdałów i 2 papryki z serem + czarna herbata. Po tym spacer. A przed snem znowu garść migdałów i dziś już 86 cukier Oby tak dalej....
@Porzeczka1234 - nie chce zapeszać, ale może te migdały faktycznie działają Wczoraj na kolacje: 2 kanapki orkiszowe z twarogiem I szynka, 2 małosolne ogorki, 1/4 papryki, pare migdałów i 2 papryki z serem + czarna herbata. Po tym spacer. A przed snem znowu garść migdałów i dziś już 86 cukier Oby tak dalej....
roxie123
Marthi
@Marthi cudownie [emoji173] moja Julcia też w tych tyg była 2 czy 3 dni mniejsza,aczkolwiek też jest to błąd pomiaru,przecież to malusia kropunia jest . Cieszę się bardzo i rosnijcie dalej zdrowo. Ze strsem lepiej nie będzie,nawet jak bedziesz tulic,takze tu musisz przywyknąć na dobre
Dzięki Natalka[emoji8][emoji254]
kasiula222
@Marthi super cukier mój dziś nie bardzo bo 95 ale ciekawe ile tak na prawdę . Nie wzielam na noc metamorfiny może dlatego .
Dziewczyny miałyście w ciąży takie brudzenie? Wczoraj trosze i dziś też troszkę ..ale bez żadnego bólu brzucha ... Mam nadzieję że tonjic takiego ... Mam luteinę 50 więc może za mała dawka ?
Dziewczyny miałyście w ciąży takie brudzenie? Wczoraj trosze i dziś też troszkę ..ale bez żadnego bólu brzucha ... Mam nadzieję że tonjic takiego ... Mam luteinę 50 więc może za mała dawka ?
@ovli22 - dziekuje [emoji8]
Marthi a masz już jakieś objawy ?
Marthi
@kasiula222 - kochana ja bym zwiększyła dawkę luteiny. Ja biorę 2x 100 mg rano i wieczorem tez 2x100 mg. A od wczoraj zwiększyłam jeszcze duphaston do 3x1. Może te plamienia to od niskiego poziomu progesteronu?
@ovli22 - najwiecej objawów miałam w 5tc - zmęczenie, senność, ból podbrzusza, kręgosłupa, piersi, zapachy i ser mi nie smakował biały. Teraz właściwie jak dotknę to bolą piersi, czasem mocniej czuje zapachy ale tak to nic więcej... ser mi znów smakuje, jem normalnie, o dziwo mam dużo energii i w ogóle nie czuje się zmęczona. No i pije więcej niż zwykle. A Ty?
@ovli22 - najwiecej objawów miałam w 5tc - zmęczenie, senność, ból podbrzusza, kręgosłupa, piersi, zapachy i ser mi nie smakował biały. Teraz właściwie jak dotknę to bolą piersi, czasem mocniej czuje zapachy ale tak to nic więcej... ser mi znów smakuje, jem normalnie, o dziwo mam dużo energii i w ogóle nie czuje się zmęczona. No i pije więcej niż zwykle. A Ty?
marzycielka81
@kasiula222 ja nie miałam plamien. Spróbuj zwiększyć luteine
@olaa90 wow już niedługo będziesz tulic maluszka
reklama
kasiula222
Tak zrobiłam bo mam małe dawki@kasiula222 ja nie miałam plamien. Spróbuj zwiększyć luteine
Podziel się: