reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

OLUSIA powodzenia kochana, będzie wszystko dobrze czekamy na Was po
Gogac bólu nie zazdrosze ;)

Te forum jest szczęśliwe, to ze nie ma u nas troli, ani osob które hejtują.I to jest piękne
Nasz cel jest jeden, nie ma rzeczy niemożliwych tylko trudne do zrealizowania, ale małymi krokami do celu.

reklama
Dzieki dziewczyny... przygotowana jestem... czekam na lekarza... moj ginek przede mial tez cc i czekam na sygnal i biora mnie na sale.... moj jest przy mnie, ale widze ze ma stresa ale jakos nie chce okazac tego...

Gogac gratulacje... Ściskam Was bardzo mocno :) witaj Maciusiu w ziemskiej przestrzeni ;) odchodźcie do siebie jak najszybciej...
Olusia kciuki zaciśnięte.... Czekamy na Twoje szczęścia... Powodzenia !
Iris cieszę sie ze sie uspokoiło :) odpoczywaj kochana
Ewa kochaniutka myślami jestem cały czas z Tobą !
Kruszka :* z tymi babkami tak to juz jest ze niekiedy jakos mniej aktywne...
Kaira Ty to jesteś w każdym calu po prostu niezastąpiona !

ale sie u nas dzieje.. ;) Olusia myslami rodzę z tobą ;*

a ja chciałam zapodac wam moje dzisiejsze wyniki bo nie wszedzie mam normy 1d.c.
FSH - 5,91
LH- 4,44
Estradiol 31,48 - nie wiem czy nie niski?
testosteron - 37,60
CA125 13,37
na reszte musze dłuzej poczekac niz kilka godzin ;)
acha i wazniejsze choć nie wiem jak się to czyta komórki NK
WBC LIMFOCYTY ODSETEK 25
KOMÓRKI NK 17

Ostatnia edycja:
Gogac gratulacje!
Olusia przyłączam się do grupy trzymającej kciuki:)
Enya81 - światło na razie mamy czerwone, na początku kwietnia mamy badania, żeby sprawdzić na jakim poziomie jest mlr a na początku maja wizytę. Teoretycznie profesor mówił, że w 80% wystarczą 3 sczepiania, ale jak tu Was czytam to obawiam się, że będzie trzeba dużo więcej a oczywiście już się nastawiałam, że od maja będziemy próbować:( Na razie czekamy... A jakie dawki witaminy B6, B12 oraz D Ty brałaś?

Hejka mam pytanie te witaminy grupy B , ktore bierzecie to dlaczego bo macie nie dobór , lekarz wam kazał czy poprostu zapobiegawczo pytam bo gdzies za 4 miesiące bede znów chciała sie starać a trzeba zacząć brać cos juz wczesniej wiec jestem ciekawa . Pozdrawiam wszystkie dzielne dziewczynki :)

reklama
Do góry