reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi B-right Jarrow. Kupuje na iHerb, bo wychodzi korzystnie cenowo :) A co Ty lykasz?

Kochana, ja łykam B-complex Swansona. Teraz chyba zmienili opakowania, wydaje mi się, ze nowa paczkę mam nieco inna, ale do tej pory zamawiałam te. Polecam w ogóle ten sklep, maja super produkty. Odkryłam go jakiś czas temu i już pare suplementów kupiłam. P tym Jarrow poczytam, porównam skład :)
IMG_2336.JPG

reklama
@Oczekujaca123 jesteś juz wysoko a i dzieci duże super ciesze sie bardzo.Wytrzymasz 10 dni bez profesora pewnie da instrukcje albo ty o nie poproś haha. Moja kuzynka urodziła trojaczki 1300,1200,1100 wszystkie maja sie swietnie juz 7 latki a twoje juz grubsze takze jest dobrze. Uroki ciąży jedno tu leży drugie tam nie ma lekko.U mnie jakieś ciut starania były pozatym dobrze skupiam sie na Zosi to moje oczko.

@Nadzieja2018 ja tez tak schodzilam wejdź na watek ciąże zakonczone sukcesem tam opisałyśmy co i jak. Encorton odstawiony gwałtownie moze powodować blokadę przysadki mózgowej. Ale mi osobiście Malinowski powiedział ze nie przy dawkach 10, 15, 20 mg ze to za malo mimo to osobiście odstawiałam jak dziewczyny pisały powoli.

Komplet wyników mam już. Wydaje mi się że są ok. Możecie spojrzeć?
Zobacz załącznik 965352Zobacz załącznik 965353
Wyniki super. Nic tylko czekoladęzjeść
@Nadzieja2018 - ja słyszałam, że nie tyle encorton blokuje owu, co pogarsza jakość jajeczek.

@justkaki - @marzycielka81 ma rację, w ciąży insulina wariuje i nie bada się jej na tym etapie.

@dżoasia - gratuluję

@Porzeczka1234 - u nas na razie cisza, a raczej jazda ciągle z psiakiem i jeżdżenie od lekarza do lekarza. A co do testowania, chyba jutro siknę, ale nie czuję by się udało.

Kochana kciuki za pieska czy juz sa jakieś podejrzenia? Mam nadzieję ze intuicja jutro Cię zawiedzie przy tescie i okaże sie, ze sa 2 kreski
Nadzieja schodzisz na 5mg przez tydzień i kolejny tydzień 2.5mg.
Dziewczyny, czy któraś z Was robiła badanie allo mlr przed szczepieniami limfocytami męża (możliwe, że mnie to czeka) i kojarzy, czy jeśli mam problem z zajściem w ciążę, a nie utrzymaniem to allo mlr nie będzie i tak na poziomie 0? Bo wlansie mam dylemat czy to robić. Nie byłam nigdy w ciazy niestety i chyba musimy zmienić leczenie immuno. Ivf też nieudane zarodek się nie przyjął :(
Ja robiłam przez 4 lata brak ciąży naturalnej 2 inseminacja z ktorych byly 2 ciąże i 2 straty. Badania robilam w Łodzi mrl 0 mąż p/pplwmnikowe w spermie. Po szczepieniach mrl 47% mąż steryd medrol w dbiach plodnych od 5-15 dnia mojego cyklu zaszłam w pierwszym cyklu urodziłam córkę przypadek , szczęście nie sądzę ale może. Warto sie zbadać i męża też

Do góry