reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marzycielka81 kiedyś któryś endokrynolog mi wspominał o tym badaniu, ale nie bardzo chciałam glukoze pić jak nie było pilnej potrzeby wiec teraz zrobilam przy okazji. Nawet nie wiedziałam, że w ciąży nie robi się :) myślisz że wynik wyjdzie fałszywy?
Ponoć wyniki insuliny wariuja w ciąży i są niewspolmierne

Dziewczynki mam nadzieje ze u Was po swietach brzuchy pelne i humory dopisuja :)

@roki_1991 wielkie gratulacje!!! Duzo zdroweczka dla Wikusi, a ty szybciutko wracaj do formy!

@justaki tak, w ciazy IO wzrasta nawet 3krotnie, potwierdzam, ze sie nie bada.

@Nadzieja2018 ja bym brala intra ;)

@Paula919191 witaj, przykro mi bardzo... ja co prawda z krk wiec z lekarzami nie pomoge, ale immuno tez ogarnialam w Lodzi.

My dzis po polowkowych. Wszystko ksiazkowo, matka w swieta sobie nie zalowala, wiec i u dziewczyn brzusie okragle i tlusciutkie, po tatusiu nózie dlugasne. Ponoc nie ma sie do czego przyczepic.

@dżoasia ale się cieszę dziewczyny, ze rośnięcie w siłę.
@justkaki w labach tego nawet nie wiedzą, ze w ciąży się nie robi. A wynikiem się nawet przez sekundę niw stresuj, bo ponoć mogą nyc nawet i 3 cyfrowe.
@Nadzieja2018 ja w okolicy owu zawsze brałam intra. Tzn Preze te 3 czy 4 cykle kiedy zaczęłam z nim przygodę.
@Charlotte21 i encorton, i dupek powinny wejść dopiero po pewnej owu. Encorton obniża trochę jakość komórek, a dupek blokuje owu.

reklama
Do góry