@marzycielka81 kiedyś któryś endokrynolog mi wspominał o tym badaniu, ale nie bardzo chciałam glukoze pić jak nie było pilnej potrzeby wiec teraz zrobilam przy okazji. Nawet nie wiedziałam, że w ciąży nie robi się myślisz że wynik wyjdzie fałszywy?@justkaki ponoć w ciąży nue robi się krzywej insulinowej
reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Ponoć wyniki insuliny wariuja w ciąży i są niewspolmierne@marzycielka81 kiedyś któryś endokrynolog mi wspominał o tym badaniu, ale nie bardzo chciałam glukoze pić jak nie było pilnej potrzeby wiec teraz zrobilam przy okazji. Nawet nie wiedziałam, że w ciąży nie robi się myślisz że wynik wyjdzie fałszywy?
dżoasia
Dziewczynki mam nadzieje ze u Was po swietach brzuchy pelne i humory dopisuja
@roki_1991 wielkie gratulacje!!! Duzo zdroweczka dla Wikusi, a ty szybciutko wracaj do formy!
@justaki tak, w ciazy IO wzrasta nawet 3krotnie, potwierdzam, ze sie nie bada.
@Nadzieja2018 ja bym brala intra
@Paula919191 witaj, przykro mi bardzo... ja co prawda z krk wiec z lekarzami nie pomoge, ale immuno tez ogarnialam w Lodzi.
My dzis po polowkowych. Wszystko ksiazkowo, matka w swieta sobie nie zalowala, wiec i u dziewczyn brzusie okragle i tlusciutkie, po tatusiu nózie dlugasne. Ponoc nie ma sie do czego przyczepic.
@roki_1991 wielkie gratulacje!!! Duzo zdroweczka dla Wikusi, a ty szybciutko wracaj do formy!
@justaki tak, w ciazy IO wzrasta nawet 3krotnie, potwierdzam, ze sie nie bada.
@Nadzieja2018 ja bym brala intra
@Paula919191 witaj, przykro mi bardzo... ja co prawda z krk wiec z lekarzami nie pomoge, ale immuno tez ogarnialam w Lodzi.
My dzis po polowkowych. Wszystko ksiazkowo, matka w swieta sobie nie zalowala, wiec i u dziewczyn brzusie okragle i tlusciutkie, po tatusiu nózie dlugasne. Ponoc nie ma sie do czego przyczepic.
olaa90
@Nadzieja2018 @Charlotte21 encorton lepiej jest włączyć po potwierdzonej owu bo może zablokować owulacje albo obniżyć jakość komórek...
@dżoasia super wieści, gratuluje!!
marzycielka81
Charlotte21
Też taka informację dostałam od mojej Pani doktor. Więc się stosuje. Ja mam brać dopiero po pozytywnej becie.@Nadzieja2018 @Charlotte21 encorton lepiej jest włączyć po potwierdzonej owu bo może zablokować owulacje albo obniżyć jakość komórek...
marshia
@dżoasia ale się cieszę dziewczyny, ze rośnięcie w siłę.
@justkaki w labach tego nawet nie wiedzą, ze w ciąży się nie robi. A wynikiem się nawet przez sekundę niw stresuj, bo ponoć mogą nyc nawet i 3 cyfrowe.
@Nadzieja2018 ja w okolicy owu zawsze brałam intra. Tzn Preze te 3 czy 4 cykle kiedy zaczęłam z nim przygodę.
@Charlotte21 i encorton, i dupek powinny wejść dopiero po pewnej owu. Encorton obniża trochę jakość komórek, a dupek blokuje owu.
@justkaki w labach tego nawet nie wiedzą, ze w ciąży się nie robi. A wynikiem się nawet przez sekundę niw stresuj, bo ponoć mogą nyc nawet i 3 cyfrowe.
@Nadzieja2018 ja w okolicy owu zawsze brałam intra. Tzn Preze te 3 czy 4 cykle kiedy zaczęłam z nim przygodę.
@Charlotte21 i encorton, i dupek powinny wejść dopiero po pewnej owu. Encorton obniża trochę jakość komórek, a dupek blokuje owu.
reklama
Podziel się: