reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@olaa90 i Tobie wtedy cos wyszlo????A ja mam zalamke pokłóciłam sie z mezem. Jeszcze nie dawno wierzylam ze wszystko sie ulozy a tu zaczynam watpic ze raczej szczescia sie juz nie doczekam.Albo mam slaby dzien albo nie wiem
@basiawol pewnie zły dzień... :* o co poszło? Mam nadzieję, że się pogodzicie i wiara i siła Wam wrócą. Każdy ma czasem gorszy dzien. Przytulam ;*

reklama
Witaj kochana wśród Nas... każda z Nas doskonale Cię rozumie.. ja swoją pierwsza stratę przeżyłam tez w Wielkanoc 2 lata temu... później znowu w Boże Narodzenie... myślałam, ze święta już nigdy nie będą mnie cieszyły a jednak [emoji173] jestem w 32 tc i z utęsknieniem czekam na mojego synka [emoji173] tak jak @Hatice napisala zbadaj zarodek bo obrzęk może wskazywać na wady. Ja tez wysyłałam zarodek do badania do Genesis do Poznania..
Ten rok zaczął się dla mnie źle i niestety mam takie myśli że skończy się tak samo...badania to jedno, oczywiście macie rację i zrobię co tylko się da ale najbardziej boli mnie jak lekarze do tego podchodzą lekceważąco.. narazie muszę to przeżyć po swojemu, późnej się wezmę w garść i będę działać.. dziękuję za każde dobre słowo :*

@olaa90 i Tobie wtedy cos wyszlo????A ja mam zalamke pokłóciłam sie z mezem. Jeszcze nie dawno wierzylam ze wszystko sie ulozy a tu zaczynam watpic ze raczej szczescia sie juz nie doczekam.Albo mam slaby dzien albo nie wiem
Wyszła plec męska bez wad. Na pewno się szybko pogodzicie ;*
Ten rok zaczął się dla mnie źle i niestety mam takie myśli że skończy się tak samo...badania to jedno, oczywiście macie rację i zrobię co tylko się da ale najbardziej boli mnie jak lekarze do tego podchodzą lekceważąco.. narazie muszę to przeżyć po swojemu, późnej się wezmę w garść i będę działać.. dziękuję za każde dobre słowo :*
Niestety dla lekarzy jesteśmy kolejnym przypadkiem... :( bardzo ciężko jest znaleźć odpowiedniego lekarza ale z pomocą forum
Na pewno Ci sie uda!! trzymaj się kochana ;*

Dziewczynki, wam też się pochwalę. Dziś na świat przyszła Wiktoria :) jest prześliczna i jestem w niej totalnie zakochana!! :) najpiękniejszy dzień w moim życiu. Niestety musiało być cc więc teraz będzie mi ciężko wrócić do formy, ale jakoś damy radę ;)
Gratuluję. Życzę wam dużo zdrówka i mimo że święta w szpitalu to i tak życzę wesołych świąt. Niech malutka zdrowo rośnie A Ty szybko wracaj do zdrowia.

@roki_1991 wooooooow ♥️♥️♥️ Piękny świąteczny króliczek :) Dasz radę po CC. Tylko szybko się prostuj i bierz przeciwbole - przede wszystkim na noc. Ja po 3 dniach już smigalam normalnie, po 5 już nue czułam bólu tylko zdretwienie - do przeżycia :)
@Paula919191 witaj. Ja swój druga raz zaliczylam przed Bożym narodzeniem. Zabieg dzuen przed Wigilią, wyszłam ze szpitala w Wigilie o 14. Przeryczane Święta. Ale potem trzeba się wziąć w garść i cisnąć do przodu z badaniami. Tym bardzuej, ze problemu z zajściem nie masz. A to już ogromny plus.

reklama
@roki_1991 gratulacje kochana ♥️♥️♥️

@Oczekujaca123 jak u Was ? Jutro 30 tydzień superrrrrrr. Kochana do do sn ty tyle leżysz , że uwazam tylko cc trzeba miec siłę na sn a Ty musiałabyś ja miec podwójnie. Ja w 3 dobie chodziłam juz super a po 2 tygodniach nic nie czułam także nie taki diabeł straszny

@plastulinka wszystkiego dobrego

@Paula919191 witaj przykro mi z powodu strat. Co mogę radzić znajdź lekarza, zrob badania a teraz przeżyj stratę po swojemu i nikim i niczym sie nie przejmuj. Co do lekarzy ich empatii musimy pamiętać , ze nas tracących ciąże jest ogrom a dla nich to chleb powszedni. Szukaj takiego któremu będziesz ufać i ktory nie będzie mówił , ze poronienia sie zdarzają i trzeba próbować to niestety nie zawsze dobra rada.

Kochana życzę Wam wesołych Świąt i nieziennie pozytywnych tekstów, spokojnych ciąż i na końcu różowych bobasków.

Do góry