reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

no to to jest ciężkie do obejścia. Mi też wenflony co chwile trzeba było zmieniać ale chociaż żyły mam jak kon. :) może faktycznie nie trzeba będzie nic już robić. Ja tylko miałam to odmienne uczucie ze wolałam być w szpitalu bo w domu wiecznie coś. .. trzymajcie się

no i pięknie teraz lista wygląda :)
Tak naprawdę to panicznie boję się powrotu do domu i mam nadzieję , z3 mnie tu zostawia ... tymbardziej , ze u mnie to al wygląda , że jest super super A potem nagle w 1 chwilę coś się dzieje i boję się , że nie zdążę... A najbliższy szpital to ten gdzie rodzilam Franka ... tam mu nie pomogli... mąż pracuje i gdyby nagle coś to raczej karetka mnie nie zawiezie do tego szpitala tylko najbliższego... więc chciałabym tu wytrwać jak najdłużej ... ale Póki co i tak musimy obserwować czy coś się będzie działo czy nie... [emoji26] na razie jest znośnie A ja o dziwo wytrzymałam już prawie 8h

reklama
@plastulinka, @wikpaw - ja też spotkałam się z podobnymi opiniami o dr Jerzak, że leci na jedno kopyto, że każdej diagnozuje PCO czy PCOS (nigdy nie pamiętam które i czym to się różni) + daje właśnie duże dawki normalnego kwasu przy mthfr, a nie metylowane. Co więcej; mojej znajomej zakazała metyle brać i nagadała, że od tego się robią wady u dziecka... Osobiście jednak jej nie poznałam więc z mojego pkt. widzenia nie mogę się wypowiadać.

@Oczekujaca123 - nieustanne kciuki! <3
@dżoasia - dużo pij, żebyś się nie odwodniła po tej jelitówce;*

@dżoasia długa szyja a dziewczyny rosną super. Ktory ty masz tydzień?

@Oczekujaca123 jak noc bez leków? Widzisz jaka abstrakcja lezenie w szpitalu powoduje płacz złe samopoczucie a jak zaistniała sytuacja , ze mozesz wyjść to strach. Jak echo ksieżbiczki i ksiecia? Jak sie czujeszz?

@marzycielka81 jak u Was?

@wikpaw Witaj przykro mi z powodu strat.
Czy ty masz toczeń? Pytam bo geparyna 0,4 wydaje mi sie być mało ile ważysz. Przy mthfr powinnaś brac tylko metyle b6, b12 i kwas biorac syntetyczny kwas " zaśmiecasz" sobie nim organizm. Co do immunologi wyniki nie są tragiczne. Czy mialaś ciąże na sterydzie i heparynie? Co Paśnik mówi?
I ponawiam pytanie mąż przebadany nasienie, usg , przeciwciała przeciw plemnikowe w spermie?

@Hatice jak u Was? Kupujesz juz coś?

@roki_1991 ty pisałas o plamach pod pachami? To chyba przebarwienia ale pociesze ze moja koleżanka miala w tym samym miejscu i po ok 6 miesiacach po porodzie znikło. Kupiłaś ten antyperspirant?

@Marthi kochana jak u Was sytuacja? Jak babcia?

@burczuś mąż po badaniach?

@edloteh Jesteś co u Ciebie?

@dżoasia długa szyja a dziewczyny rosną super. Ktory ty masz tydzień?

@Oczekujaca123 jak noc bez leków? Widzisz jaka abstrakcja lezenie w szpitalu powoduje płacz złe samopoczucie a jak zaistniała sytuacja , ze mozesz wyjść to strach. Jak echo ksieżbiczki i ksiecia? Jak sie czujeszz?

@marzycielka81 jak u Was?

@wikpaw Witaj przykro mi z powodu strat.
Czy ty masz toczeń? Pytam bo geparyna 0,4 wydaje mi sie być mało ile ważysz. Przy mthfr powinnaś brac tylko metyle b6, b12 i kwas biorac syntetyczny kwas " zaśmiecasz" sobie nim organizm. Co do immunologi wyniki nie są tragiczne. Czy mialaś ciąże na sterydzie i heparynie? Co Paśnik mówi?
I ponawiam pytanie mąż przebadany nasienie, usg , przeciwciała przeciw plemnikowe w spermie?

@Hatice jak u Was? Kupujesz juz coś?

@roki_1991 ty pisałas o plamach pod pachami? To chyba przebarwienia ale pociesze ze moja koleżanka miala w tym samym miejscu i po ok 6 miesiacach po porodzie znikło. Kupiłaś ten antyperspirant?

@Marthi kochana jak u Was sytuacja? Jak babcia?

@burczuś mąż po badaniach?

@edloteh Jesteś co u Ciebie?
@Porzeczka1234
Ja pisałam o tych plamach :( konkretnie tego antyperspirantu u nas nie bylo, ale poczytalam jeszcze o różnych naturalnych i kupiłam narazie jakiś typowo rossmannowski bez aluminium. Mam nadzieję że po porodzie wszystko minie.

@Porzeczka1234
Ja pisałam o tych plamach :( konkretnie tego antyperspirantu u nas nie bylo, ale poczytalam jeszcze o różnych naturalnych i kupiłam narazie jakiś typowo rossmannowski bez aluminium. Mam nadzieję że po porodzie wszystko minie.
Przepraszam za pomyłkę @roki_1991 Ciebie tez moja koleżanka miala plamy całą pache i az tu z przodu na rece wszystko jej znikło mysle ze u Ciebie bedzie to samo nie martw sie

reklama
Do góry