reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 śliczna królewna.

@Charlotte21 ja słyszałam o tej twoje dr , ona podobno jest dobra... ja też z twoich okolic. Ale jedno mnie zastanawia czytając wpisy jak nasienie męża? Badał tylko podstawowe może troszkę po jego stronie leży przyczyna. Tsh mi też tak skacze w ciąży zaczynałam od 1,25 później było 4 ,3 i w końcu cała ciąże osylowało ok 1,7 ale leki miałam zwiększane do chyba 26 tygodnia . Ja nie mam jednego płata tarczycy tzn jest ale tyci .

@Oczekujaca123 jak się czujesz który tydzień ?
Cieżaroweczki do "tablicy " chwalić się ile jeszcze zostało do porodu.

@Marthi kochana jak u Ciebie? Jak babcia?

@Charlotte21 ja słyszałam o tej twoje dr , ona podobno jest dobra... ja też z twoich okolic. Ale jedno mnie zastanawia czytając wpisy jak nasienie męża? Badał tylko podstawowe może troszkę po jego stronie leży przyczyna. Tsh mi też tak skacze w ciąży zaczynałam od 1,25 później było 4 ,3 i w końcu cała ciąże osylowało ok 1,7 ale leki miałam zwiększane do chyba 26 tygodnia . Ja nie mam jednego płata tarczycy tzn jest ale tyci .

21t5d generalnie nie najgorzej tylko pochwa jakoś boli jakbym ostry seks uprawiala ;p
I dużo mam dziś uplawow... zaczynam mieć paranoje czy to nie wody.... muszę wyluzować..... eh... :( bo już sama nie wiem czy z to z luteine czy co znów się dzieje.. yh...

U mnie dziś 30+1 :) i tak się zastanawiam czy któraś tu jeszcze jest przede mną czy teraz moja kolej......?

U mnie dziś 30+1 :) i tak się zastanawiam czy któraś tu jeszcze jest przede mną czy teraz moja kolej......?
O gratuluję idziesz jak burza @Zzzzzz rodzi na dniach na razie podjada tu i ówdzie pizzę ❤❤❤❤

@Oczekujaca123 to luteina zamów sobie na necie wkladki te co możesz sprawdzać czy wody leca albo paski ja ich używałam i byłam spokojniesza . To na pewno głowa

O gratuluję idziesz jak burza @Zzzzzz rodzi na dniach na razie podjada tu i ówdzie pizzę [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

@Oczekujaca123 to luteina zamów sobie na necie wkladki te co możesz sprawdzać czy wody leca albo paski ja ich używałam i byłam spokojniesza . To na pewno głowa
A ktorych pasków używałas? Bo ja nie wiem czy takie najzywklejsze z chemicznego PH sa ok ;p A wkładki na moje ciągle wyciekajace wody płodowe to zbankrutuje [emoji14] ale jak nie ma wyboru to zamówie [emoji1787]

reklama

Na samym początku zrobiliśmy badanie nasienia. 2 lekarzy z kliniki powiedziało że jest ok. Że nie mają do czego się "przyczepić". Ale ostatnio jak u niego zdiagnozowano IO to lekarka powiedziała, że tak wysokie stężenie trójglicerydów i insuliny nie sprzyja nasienia, bo wszystko się skleja i jest za lepkie. ;)
Coś w tym musiało być bo po diagnozie i starcie leczenia zaszłam w ciaze w 2 cyklu. Czyli wiem że możemy. I tutaj czuje że z tym jest problem znany. Ale nie wiem co było przyczyną że serce w 9 tc przestało nic. Stąd te wszystkie badania ;)

Do góry