Oczekujaca123
Fanka BB :)
Dziewczyny dziekuje, wszystko skrupulatnie notuje i bede ogladac. Bo zanim to ogarne i sie zdecyduje to do zakupu dluga droga@dżoasia @plastulinka gratulacje ;* witam w gronie długich szyjek [emoji14] u mnie tez ledwo ponad 3 ... Ale mam nadzieje ,ze luteina i magnez pomogą...
@Oczekujaca123 kochana ja niestety poki co
Polecam aptekę Gemini (tanio,wszystko w jednym miejscu i szybka wysylka pod same drzwi) ;* tez myśle o wyprawce powoli bo widmo problemow z szyjka mnie przeraża ...
@Destino z ta komoda to juz wyboru nie ma bo szafa i 1 komoda byly kupione dla Franka (wczesniej pokoj stal pusty) no i mielismy dokupic skrzynie na zabawki ale juz noe zdazylismy a teraz bedzie bynajmniej miejsce na 2ga komode. My kupowalismu meble z tego serii dzieciecwj co samemu sie projektuje chyba stuva poten mozna dokupowac kolejne elementy tylko czyli lozka biurka wiec to byl zakuo na lata i mozna fronty wymieniac wiec to dla nas bylo istotne.
No z tymi wozkami to pewnie tak to jest ze w mojej glowie to siedzi a w lato dziecko tez spi w rozku ?
@olaa90 dzieki za namiary na aptekę sprawdze ja mam u siebie mega tania apteke jesli chodzi o leki i czasem zamawialam w aptece manada ale nie wiem czy wyprawkowo tam co ogarne.
A co z kosmetykow jest konieczne na poczatek? Chyba jakos specjalnie tego nie ma wiele ?
@plastulinka super ! ;** bo te dziewczynki takie sa.... nie chca sie pokazać u nas Stas pozowal idealnie a Amelka krecila sie w kolko... (wtedy nie znalam plci ale teraz wiem, e to ona) teraz w szpitalu załapałam sie na usg w 3d bo lekarka szkolila sie na nowym.sprzecie i co? Amelka w 3D pozwolila sobie zrobic zdjecie tylka... a Staś sie ladnie pokazal. Wstydliwe kobietki [emoji14]
U mnie jutro 21t1d i o 10.20 polowkowe. Prosze o kciuki... i za wizyte w srode rowniez kciuki poprosze , bo sie okaze czy szew trzyma i co slychac u (jak yo moja lekarka okresla) naszej przyjaciółki szyjki . [emoji848][emoji848][emoji21][emoji21][emoji21][emoji21]