reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Z czego mialas robiony posiew? Mi to znow wyszlo w moczu. Od dzis jesten w szpitalu i dostaje dozylnie antybiotyj na 5 dni@iveo za tydzień mam mojego ginekologa i zapytam co to jest. Dziewczyny moje tsh 0.05 w ciąży. Norma dla ciężarnych 0.01 jak spytałam w szpitalu to powiedzieli ze im niższe tym lepiej. Poza tym za tydzień mam wynik posiewu ale wyszedł mi wstępnie gronkowiec koalogu coś tam ujemny
marshia
marzycielka81
@Oczekujaca123 z szyjki macicy. Mój wynik jest wstępny. Dopiero w poniedziałek będzie wiadomo. Mi dali fluo..mi..zin. Powiedzieli ze dalej o leczeniu zdecydować ma ginekolog jak już będzie sto procent pewny wynik.
@marshia dzieki
@marshia dzieki
Ostatnia edycja:
marshia
@olaa90 nie miałam pessara. Miałam leżeć jak zeszła na te 24, wiec tydzuen polezalam i wskoczyła na 28-29 . I znów biegałam
A teraz 23 mm to już jest wartość realna, mam tylko wciąż oszczędny tryb życia prowadzić
Dolegliwości żadnych przy skracaniu nie czułam, żadnych kłuć, boli - nic. Ja się wciąż czuję super, wiec l4 dopiero teraz od soboty mi wystawili w szpitalu. Juz do końca, czyli do 13.02, bo 14.02 planowe rozwiązanie.
A teraz 23 mm to już jest wartość realna, mam tylko wciąż oszczędny tryb życia prowadzić
Dolegliwości żadnych przy skracaniu nie czułam, żadnych kłuć, boli - nic. Ja się wciąż czuję super, wiec l4 dopiero teraz od soboty mi wystawili w szpitalu. Juz do końca, czyli do 13.02, bo 14.02 planowe rozwiązanie.
reklama
Mialam dawke 0.4 a wyniki z krzepliwosci takie jak Ty. Przy granicy od 30tc ale nie chcieli mi zwiekszyc heparyny bo nie mam trombofilii itp. Na 0.4 dobrnelam do konca ale bardzo sie stresowalam tą krzepliwoscią.@Kitki ale brałaś 0,4 czy więcej? Bo generalnie zastrzyk ostatni ma być 24h przed. Tyle, ze teraz ordynator zasugerował zmniejszanie dawki na 0,4. Aptt w sobotę norma od 21, ja 22. INR 0,8. A norma od 0,9. Wiec słabe wg mnie już teraz zmniejszanie dawki.
Podziel się: