@Kitki ja miałam poronienie zatrzymane ale właśnie w pracy złe się poczułam - okropny ból pleców, ale ponieważ mam dyskopatię to do głowy mi nie przyszło ze to może mieć coś wspólnego z ciąża, potem wieczorem w domu krew i IP. Ponieważ jestem przeziębiona a dodatkowo zmagam się z przewlekłym kaszlem postanowiłam ze poproszę gin dzisiaj o tydzień l4. Teoretycznie teraz zwolnienia są elektroniczne wiec trafiają do kadr, które są u mnie w firmie zewnętrznie wiec raczej nikt się nie powinien zorientować - taka mam nadzieje.
reklama
Gannka
Fanka BB :)
Dziewczyny to znowu ja, znowu z pytaniem o tarczyce. Gdzieś kiedyś przeczytałam tu że prenatal uno działa na tarczyce - ale obniża wynik czy go zwiększa? Moj wynik aktualnie 0.179 :/ co miesiąc coraz niższy, lekarz mówi że nic mi nie da, jak będę w ciąży będziemy robić wszystko żeby ją utrzymać. Może jakoś sama mogę sobie pomóc żeby wynik wzrósł? Nie wiem o co chodzi z badaniem rąk oraz odsłuchania tarczycy ale po tym powiedziała że nie widzi żeby była nadczynność. A taki wynik mzoe być spowodowany stresem.... A ja już tak staram się myśleć dobrze.. Help!!
roki_1991
Dziewczyny to znowu ja, znowu z pytaniem o tarczyce. Gdzieś kiedyś przeczytałam tu że prenatal uno działa na tarczyce - ale obniża wynik czy go zwiększa? Moj wynik aktualnie 0.179 :/ co miesiąc coraz niższy, lekarz mówi że nic mi nie da, jak będę w ciąży będziemy robić wszystko żeby ją utrzymać. Może jakoś sama mogę sobie pomóc żeby wynik wzrósł? Nie wiem o co chodzi z badaniem rąk oraz odsłuchania tarczycy ale po tym powiedziała że nie widzi żeby była nadczynność. A taki wynik mzoe być spowodowany stresem.... A ja już tak staram się myśleć dobrze.. Help!!
On obniża tsh. Przynajmniej w moim przypadku tak działa. A to dlatego że ma w składzie jod, którego ty chyba powinnaś unikać
Gannka
Tak też myślałam, ale chciałam się upewnić. DziękiOn obniża tsh. Przynajmniej w moim przypadku tak działa. A to dlatego że ma w składzie jod, którego ty chyba powinnaś unikać
@fondie ja Cię pamiętam. Mam córeczkę 14 miesięcy ❤❤❤
@kas90 czy Asia nie ma 15 ?
@nafoczka zdrówka dla Was!
@Destino wierzę , że to chwilowy spadek formy i wszystko będzie dobrze.
@Oczekujaca123 kochana jak u Ciebie ? Ty chyba już się zbiżasz do najbardziej stresujacego momentu co ? Udało Ci się wywalczyć wizyty co tydzień ?
@roki_1991 dziękuję, mąż cóż trudno powiedzieć. On to mi mówi o czymkolwiek jak juz "wie ze będzie umieral" :/ zwariuję z nim, słowo daję ;nefrolog ma dopiero 22.02 to będzie dokładnie wiedział co ni jak do tego ma problemy z dupci i musi iść do proktologa a to już w przypadku faceta wyższa szkoła jazdy@oczrkujaca123 musisz mieć już spory brzuchal, co? U mnie dokładnie ten sam tp co u ciebie i już widać brzuchal konkretny. A co dopiero z dwójką szkrabów.
U mnie też delikatny spadek formy. Chyba znów infekcja pęcherza wróciła. Muszę zrobić posiew moczu. Czy do tego badania potrzebny jest jakiś specjalny pojemnik?
Oj ja też miałam brzuchol. Pamiętam jak w 21tc szłam pod narkoze na szew to kobitki myślały ze idę na CC ale dzięki temu dupke mam nadal mała@brzuch mam jakbym zaraz miala urodzic... serio ogromny. Jesyem gruba ale brzuch zawsze mialam względnie ok [emoji14] wiec w 1szej ciazy w 20tc nie bylo nawet zbytnio widac za tp teraz wywala sukcesywnie juz od poczatku. Duzo leze wiec na kregoslup nie ciazy.
Co do pojemnika to zalezy gdzie robisz. W niektorych labach chca normalny w innycj zeby nasikac tylko na plytke a nie do pojemnola a jeszcze w innym nasilac normalnie do pojemnika ale takoego troche innego... takze nie wiem zadzwon i zapytaj. Ja wolę oddawać tam gdzie pojemnik nie ma znaczenia. Tzn musi byc tylko sterylny/jałowy i juz.
Ja wlasnie czekam na wynik posiewu z moczu. A we wtorek bede prosila gin o wymaz z pochwy
wg całkiem ładnieCo myślicie?
Zobacz załącznik 934719
Porzeczka1234
@bertha ja miałam wynik insuliny 7, 53, 45 i gluko 2x500 Endo kazała 3x500 ale ja się zdecydowałam po konsultacji na forum brać 2x500. Moim zdaniem 2 za wysoki 3 powinien spaść do 1 wyniku także metę Ci przepiszą pewnie. Glukoza ok
@Oczekujaca123 kochana leż wspieram wirtualnie
@Oczekujaca123 kochana leż wspieram wirtualnie
reklama
Podziel się: