iveo
Fanka BB :)
@marzycielka81 to bardzo dobre wiadomości [emoji4]!!!! Oby tak dalej powolutku małymi kroczkami do porodu w lecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie steryd tez sie daje we znaki. Jak nigdy nie chorowałam tak teraz co chwila coś. Wczoraj dopiero co byłam u gina a dziś musiałam dzwonić do niego. Wieczorem wywaliło mi opryszczke w nosie niestety, rano wstałam z powiększonym i bolesnym węzłem na szyi. Na opryszczke powiedział jaka maść kupić a węzeł jak w ciagu 2 dni nie wróci do normy to rodzinny ma mi duomox wypisać@basiawol ja po encortonie nie chorowałam, A brałam go chwile przed ciąża. Teraz w ciąży dopiero złapało mnie przeziębienie 3 razy, w tym na początku ciąży dość poważne. Teraz natomiast skutki sterydu odczuwam po swoim wyglądzie, cały czas staram się jeść „czysto” jestem w 18+5tc a już mam +5kg na wadze... wiec tutaj trochę winie encorton, boje się z jaka waga dobije do końca
Przepisy mam na dietę bezglutenowa od dietetyk-dostalam od koleżanki. A tak to sama sobie komponuje posiłki. Odkąd leżę już cala rodzina tak mi gotuje proponuje adoptować się powoli. Zacznij od regeneracji jelit. Świetnie sprawdza się rosół z kości dlugo gotowany.@olaa90 mam nadzieje ze to chwilowe, no wlasnie czytalam odnosnie encortonu i moze dobrze ze przechodze kuracje teraz wlasnie wyciszy stany zapalne. @olaa90 z Twoją figurą to nic nie grozi na pewno bedziesz do konca pieknie wygladac @Marthi dzieki za info @Zzzzzz no wlasnie mysle o tej diecie bo mimo wszystko u mnie immuno odgrywa duza role moze masz jakies ciekawe nowe przepisy>?//?
Nie wiem ale zle znosze steryd no ale moze dlatego ze po dwoch anginach zapaleniu ucha mam prawo byc slaba wiec orgazinm tez musi zwolnic zeby podolac.
A dziewczyny czas to najlepszy lekarz w koncu ogarnelam sie i wszystko ulozylam no i z moim mezem tez dogadujemy sie jak nigdy ogolnie wszystko idzie w dobrym kierunku wiec moze i mnie sie nie dlugo poszczęści w sumie to juz inaczej nie mysle
@Destino miod na moje serce mala rosnie w oczach wiec moze juz nie dlugo bedziecie razem super ciesze sie bardzo. Jesli będę miec core tez chcialabym Helenke to waleczne kobitki Wiem ze jeszcze duzo pracy przed nia ale wierze ze bedzie dobrze modle sie zawas
ehhh rozpislam sie
@Baylee oj z interlukina to @marshia aa nk to za wysokie Pasnik mowil ze do 10 przynajhmniej u mnie ale im mniejsze tym lepsze, a przeciwciala blokujace?????? ty rozumiem in vitro??? naturals nie wchodzi w gre???