reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dżoł wczoraj nie mogłam spać przez tą sytuację w Gdańsku. O 3:30 przeczytałam ,że żyje po 5 h operacji. Straszne jestem bardzo poruszona tym wydarzeniem. Modlitwa wierzę , że z tego wyjdzie.

Jak u Ciebie?

Za 2 tyg testowanie i jeszcze 3 cykle zanim będę musiała powtarzać szczepienia. O tyle dobrze że 2 szczepienia i kolejne pół roku mamy bez badania mlr. Może dlatego że miałam 60%.

Za 2 tyg testowanie i jeszcze 3 cykle zanim będę musiała powtarzać szczepienia. O tyle dobrze że 2 szczepienia i kolejne pół roku mamy bez badania mlr. Może dlatego że miałam 60%.
To trzymam mocno kciuki abyś się starać od tego cyklu już nie musiała .
Ty chyba miałaś kogoś od opasek dla dziewczynek prawda ? Odezwę się na priv wieczorkiem

Światełko dla zmarłego Prezydenta Gdańska

4179_big.jpg

Ostatnia edycja:
@dżoł trzymam kciuki.

@marshia ale masz już blisko

@justaki ja się nie spotkałam.

@Marthi zobacze czy mi finanse pozwolą.

Dziś byłam 4 h w pracy i 4 na szkoleniu i padam na twarz. Jutro idę do domowego po skierowanie do diabetologa na. NFZ. W razie co mam termin na za 2 tygodnie w luxmed

Dziewczyny jak to jest z testem nifty ( sanco) po szczepieniach limfocytami ?
Czytam sobie o tym ze wynik może wyjsc niewiarygodny jak miało się transfuzje krwi w przeciągu pół roku. Szczepienie limfocytami to co innego ale może zaburza wynik ? W środę podpytam o to Malinowskiego ale może która już przerabiała temat?
I drugie pytanie czy jeśli pójdę zrobić test zaraz na początku 10 tygodnia to może za szybko? Test robi się od 10... wiec może lepiej później. Może wyniki są mniej wiarygodne jak ciąża młodsza.

Dzisiaj bardzo smutny dzień,ciężko myśleć o czymś innym niż o prezydencie Adamowiczu :(

@Hatice jedno z drugim nie ma nic wspólnego tzn szczepienia i nimfy. Ale jeszcze pogadaj z Malina aby się upewnić i uspokoić. Ja bym doczekała do prenatalnych i papa i ok 14 tygodnia zrobiła nimfy.

To prawda trudno o czymś innym myśleć smutne.

@marzycielka81 kiedy usg?

@Porzeczka1234 tylko ja się tak boje tych prenatalnyc, boje sie usłyszeć ze dziecko chore albo nie żyje. Wolałabym być wtedy w domu i sama odczytać wynik.ja tu na forum nie chce schizowac ale ta ciąża bardzo ciężko mi przychodzi :( stres przed prenatalnym ktire nigdy nie były dobre jest ogromny.... muszę się zastanowić nad czymś uspokajającym co można brać w ciąży żeby nie wykończyć wszystkich dookoła mnie ;)
Ciężkie decyzje w ciąży trzeba podejmować, ciagle mi się wydaje ze coś złe robię.
Podpytam Maliny ale myske ze powie dokładnie to samo co Ty. A czy pamietasz może czy na drugiej ciążowej wizycie ( nie mam usg) lekarz pobiera jakieś wymazy itd?

Nie Malina raczej żadnych wymazów nie robi mi tego pilnowała lokalna gin.
Kochana wiem , że się boisz moja 2 ciąża zakończyła się na prenatalnych ale musisz być ponad to walcz ze swoimi strachem bo czym wyżej będzie gorzej ale za kilka miesięcy będziecie bardzo szczęśliwymi rodzicami .

reklama
@Hatice faktycznie pogadaj z lekarzem nad czymś na uspokojenie, bo zwariujesz do końca ciąży. Mi nigdy nie były dane prenatalne w pierwszych dwóch ciążach więc też bardzo się bałam. Teraz dalej się boję jak mała w określonych godzinach się nie rusza.

A ja znowu jestem chora :( katar mam ogromny, gardło już przeszło, ale katar powoduje lekko podwyższona temp, bo mam 37 i ciekawe jak długo będę się jeszcze z tym bujac :(

Do góry