reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@JoannaRak zaciskam za Ciebie kciuki:)
@marzycielka81 choć znam już Twoją historię...to czytanie opisu porodu nadal przyprawia o dreszcze. Nie dziwne,że z decyzją o rodzeństwie dla synka czekałaś kilka lat. Niezmiennie Ci kibicuję i zaciskam kciuki :) Pamiętaj,że mamy już dzieci,więc pomimo wszystko jesteśmy wygrane :*
@Oczekujaca123 za Was też ogromne kciukaski:*
@Porzeczka1234 skoro szykujecie się na rodzeństwo dla córci, to też zaciskam kciuki!
@Marthi startujemy jakoś razem...więc oby pykło ;)

reklama
@JoannaRak kochana zaciskam kciuki za ciebie i nie puszczam! :) bardzo ci gratuluję i wierzę że z taką obstawa leków się uda :)

@Marthi trzymam kciuki i czekamy na pozytywne wieści :)

@Destino o tobie i o malutkiej myślę cały czas. Wierzę że Helenka jest silna i da sobie ze wszystkim radę :)

@Oczekujaca123 prenatalne już nie długo, na pewno wszystko jest okej z maluchami ;)

@burczuś za ciebie też kciuki ;)

Mnie od poniedziałku coś boli brzuch. Raczej lekko, choć momentami mocno. Wczoraj wieczór już musiałam wziąć nospe bo brzuch momentami robił się twardy. Ehh.. Nie może być spokojnie :( znowu strasznie się boję. Wizyta jutro o 8.30 i mam tylko jedno marzenie - żeby moje dziecko żyło i było wszystko okej :( ruchów nie czuć mimo że to już połowa ciąży.
Do tego zasypalo nas totalnie, pługi nie jeżdżą i jestem uziemiona w domu cały dzień sama... Także to będzie ciężki dzień

@roki_1991
Musi być dobrze. Zaciskam kciuki, żeby na usg wyszło, że wszystko jest cacy i dzidzia żyje, i tak juz bbędzie do końca:*

@dżoasia
Drilling jajników? Aaaaa co to? Oczywiście nie byłabym sobą gdybym nie sprawdziła w google :p przed chwilą co nieco przeczytalam, ale mnie zaintrygowałas tym :p A czy jest możliwość zeby po 3 poronieniach i wczesniej przy mega latwym zachodzeniu w ciaze, miec nieprawidlowe torbiele w jajnikach i teraz przez to nie miec owulacji?

@roki_1991 kciiki mocno za wizyte... na pewno jest wszystko w porzadku ;* ja kochana teraz tez bardzo duzo leze ,bo jak pochodze to boli brzusio ;( ale w srodku nic sie nie dzieje ;)

@kasiula222 Pani doktor to wspanialy czlowiek , zobaczysz ;) daj znac jak bedziesz juz po
;*

@roxie123 cudowna historia i wspaniLa coreczka ;) ja tez bede miec cc ;)

@Destino co u was ? Jak Helenka ? Ty jestes juz w domu bo nie doczytalam ? Caly czAs myslami z wami ;*

@iveo ja mialam 20 mg encortonu i do 20 tc zeszlam z niego calkowicie... najpierw na 10 mg poten na 5 mg

@JoannaRak wow ale piekna historia,trzymam kciuki zeby zarowno poczatek jak i koniec byl wlasnie tak pozytywny ;* gratuluje ;***

My wczoraj mielismy wizyte, maluszek wazy 1600 g , mamy 30 tc plus 5 dni . Szyjka dluga zamknieta, cesarka bedzie ok 1 lutego ;) mam nadzieje ze wytrwamy ;) takze odliczamy tygodnie do spotkania z naszym krolewiczem.. na wszelki wypadek pakuje siebie i malego...

@roki_1991 kciiki mocno za wizyte... na pewno jest wszystko w porzadku ;* ja kochana teraz tez bardzo duzo leze ,bo jak pochodze to boli brzusio ;( ale w srodku nic sie nie dzieje ;)

@kasiula222 Pani doktor to wspanialy czlowiek , zobaczysz ;) daj znac jak bedziesz juz po
;*

@roxie123 cudowna historia i wspaniLa coreczka ;) ja tez bede miec cc ;)

@Destino co u was ? Jak Helenka ? Ty jestes juz w domu bo nie doczytalam ? Caly czAs myslami z wami ;*

@iveo ja mialam 20 mg encortonu i do 20 tc zeszlam z niego calkowicie... najpierw na 10 mg poten na 5 mg

@JoannaRak wow ale piekna historia,trzymam kciuki zeby zarowno poczatek jak i koniec byl wlasnie tak pozytywny ;* gratuluje ;***

My wczoraj mielismy wizyte, maluszek wazy 1600 g , mamy 30 tc plus 5 dni . Szyjka dluga zamknieta, cesarka bedzie ok 1 lutego ;) mam nadzieje ze wytrwamy ;) takze odliczamy tygodnie do spotkania z naszym krolewiczem.. na wszelki wypadek pakuje siebie i malego...
@roki_1991 kciuki ;*

@smerfik88 super ! Ale ten czas leci ! ;) jeszcze ok poltora miesiaca i będziecie razem !

JoannaRak ale super wieści ..jak widać nadzieja umiera ostatnia .
Smerfik dam znać powiedz mi gdzie ona przyjmuje napisz mi na priv jak możesz i czy musze wcześniej zadzwonić czy się nic nie zmieniło z wizytą
Destino myślami i modlitwa z Wami jak u Was?

reklama
@Oczekujaca123 powiem ci ze niby leci a jednak ta koncowka bardziej mnie stresuje , a u Ciebie ktory juz tydzien ? Teraz beda prenatalne ?
No ja poki co staram sie nie panikowac, choc roznie sie czuje, ale wiem, ze jestem obstawiona lekami i na ta chwile i tak gdyby sie cos dzialo mi nie pomoga... najgorszy bedzie okres mysle od 20-30tc.. ze wzgledu na doswiadczenia straty no i na ryzyko , ze nawet jak sie urodzi to niby ma szanse na przezycie ale jednak nie do konca... eh
Chyba po 32tc bede skakac z radości... a poki co wg aplikacji skończone 11t2d to wg OM a wg ostatniego Usg to 11t4d prenatalne mam w poniedziałek no chyba, ze uda sie "podmienic" lekarke to moze sie na inny dzien przesunac

Do góry