reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@JoannaRak zaciskam za Ciebie kciuki:)
@marzycielka81 choć znam już Twoją historię...to czytanie opisu porodu nadal przyprawia o dreszcze. Nie dziwne,że z decyzją o rodzeństwie dla synka czekałaś kilka lat. Niezmiennie Ci kibicuję i zaciskam kciuki :) Pamiętaj,że mamy już dzieci,więc pomimo wszystko jesteśmy wygrane :*
@Oczekujaca123 za Was też ogromne kciukaski:*
@Porzeczka1234 skoro szykujecie się na rodzeństwo dla córci, to też zaciskam kciuki!
@Marthi startujemy jakoś razem...więc oby pykło ;)

reklama
@JoannaRak kochana zaciskam kciuki za ciebie i nie puszczam! :) bardzo ci gratuluję i wierzę że z taką obstawa leków się uda :)

@Marthi trzymam kciuki i czekamy na pozytywne wieści :)

@Destino o tobie i o malutkiej myślę cały czas. Wierzę że Helenka jest silna i da sobie ze wszystkim radę :)

@Oczekujaca123 prenatalne już nie długo, na pewno wszystko jest okej z maluchami ;)

@burczuś za ciebie też kciuki ;)

Mnie od poniedziałku coś boli brzuch. Raczej lekko, choć momentami mocno. Wczoraj wieczór już musiałam wziąć nospe bo brzuch momentami robił się twardy. Ehh.. Nie może być spokojnie :( znowu strasznie się boję. Wizyta jutro o 8.30 i mam tylko jedno marzenie - żeby moje dziecko żyło i było wszystko okej :( ruchów nie czuć mimo że to już połowa ciąży.
Do tego zasypalo nas totalnie, pługi nie jeżdżą i jestem uziemiona w domu cały dzień sama... Także to będzie ciężki dzień

@roki_1991
Musi być dobrze. Zaciskam kciuki, żeby na usg wyszło, że wszystko jest cacy i dzidzia żyje, i tak juz bbędzie do końca:*

@dżoasia
Drilling jajników? Aaaaa co to? Oczywiście nie byłabym sobą gdybym nie sprawdziła w google :p przed chwilą co nieco przeczytalam, ale mnie zaintrygowałas tym :p A czy jest możliwość zeby po 3 poronieniach i wczesniej przy mega latwym zachodzeniu w ciaze, miec nieprawidlowe torbiele w jajnikach i teraz przez to nie miec owulacji?

@roki_1991 kciiki mocno za wizyte... na pewno jest wszystko w porzadku ;* ja kochana teraz tez bardzo duzo leze ,bo jak pochodze to boli brzusio ;( ale w srodku nic sie nie dzieje ;)

@kasiula222 Pani doktor to wspanialy czlowiek , zobaczysz ;) daj znac jak bedziesz juz po
;*

@roxie123 cudowna historia i wspaniLa coreczka ;) ja tez bede miec cc ;)

@Destino co u was ? Jak Helenka ? Ty jestes juz w domu bo nie doczytalam ? Caly czAs myslami z wami ;*

@iveo ja mialam 20 mg encortonu i do 20 tc zeszlam z niego calkowicie... najpierw na 10 mg poten na 5 mg

@JoannaRak wow ale piekna historia,trzymam kciuki zeby zarowno poczatek jak i koniec byl wlasnie tak pozytywny ;* gratuluje ;***

My wczoraj mielismy wizyte, maluszek wazy 1600 g , mamy 30 tc plus 5 dni . Szyjka dluga zamknieta, cesarka bedzie ok 1 lutego ;) mam nadzieje ze wytrwamy ;) takze odliczamy tygodnie do spotkania z naszym krolewiczem.. na wszelki wypadek pakuje siebie i malego...

@roki_1991 kciiki mocno za wizyte... na pewno jest wszystko w porzadku ;* ja kochana teraz tez bardzo duzo leze ,bo jak pochodze to boli brzusio ;( ale w srodku nic sie nie dzieje ;)

@kasiula222 Pani doktor to wspanialy czlowiek , zobaczysz ;) daj znac jak bedziesz juz po
;*

@roxie123 cudowna historia i wspaniLa coreczka ;) ja tez bede miec cc ;)

@Destino co u was ? Jak Helenka ? Ty jestes juz w domu bo nie doczytalam ? Caly czAs myslami z wami ;*

@iveo ja mialam 20 mg encortonu i do 20 tc zeszlam z niego calkowicie... najpierw na 10 mg poten na 5 mg

@JoannaRak wow ale piekna historia,trzymam kciuki zeby zarowno poczatek jak i koniec byl wlasnie tak pozytywny ;* gratuluje ;***

My wczoraj mielismy wizyte, maluszek wazy 1600 g , mamy 30 tc plus 5 dni . Szyjka dluga zamknieta, cesarka bedzie ok 1 lutego ;) mam nadzieje ze wytrwamy ;) takze odliczamy tygodnie do spotkania z naszym krolewiczem.. na wszelki wypadek pakuje siebie i malego...
@roki_1991 kciuki ;*

@smerfik88 super ! Ale ten czas leci ! ;) jeszcze ok poltora miesiaca i będziecie razem !

JoannaRak ale super wieści ..jak widać nadzieja umiera ostatnia .
Smerfik dam znać powiedz mi gdzie ona przyjmuje napisz mi na priv jak możesz i czy musze wcześniej zadzwonić czy się nic nie zmieniło z wizytą
Destino myślami i modlitwa z Wami jak u Was?

reklama
@Oczekujaca123 powiem ci ze niby leci a jednak ta koncowka bardziej mnie stresuje , a u Ciebie ktory juz tydzien ? Teraz beda prenatalne ?
No ja poki co staram sie nie panikowac, choc roznie sie czuje, ale wiem, ze jestem obstawiona lekami i na ta chwile i tak gdyby sie cos dzialo mi nie pomoga... najgorszy bedzie okres mysle od 20-30tc.. ze wzgledu na doswiadczenia straty no i na ryzyko , ze nawet jak sie urodzi to niby ma szanse na przezycie ale jednak nie do konca... eh
Chyba po 32tc bede skakac z radości... a poki co wg aplikacji skończone 11t2d to wg OM a wg ostatniego Usg to 11t4d prenatalne mam w poniedziałek no chyba, ze uda sie "podmienic" lekarke to moze sie na inny dzien przesunac

Do góry