reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@plastulinka to co napisałaś o Świętach jest piękne że dla Ciebie były najpiękniejsze bo chciałaś je przeżyć jak najlepiej, a dla Twojej rodziny ? Pewnie każde następne bo to o czym wtedy myśleli nie przyszło, a w te Święta będziecie siadać do stołu o Twojego człowieka w brzuszku więcej! Niesamowite! Też bardzo Ci kibicuje! Szczerze powiedziawszy cała Twoja historia jest nieprawdopodobna:) ♡♡♡

@Oczekujaca123 To że tęsknisz jest normalne mi w poprzednie Święta też siadalo na głowę do tego stopnia że na cmentarz nie pojechałam, bo to miał być radosny czas, cała rodzina kocha święta nie miałam ochoty im tego psuć. Wyszło tak że żeby udawać Radość Świąt spilam się winem z dziadkiem i wujkiem a że nikt nie wie o moich poronieniach za wyjątkiem mojej mamy to wszyscy się śmieją że zapomniałam się zabezpieczyć ot i taka radość, a ja sobie myślę Boże żeby oni tylko wiedzieli i żeby to było takie proste :)
Pewnie znajdziesz sposób na przeżycie Świąt po swojemu i przeżywanie ich co roku bo ja mimo iż teraz mam dziecko wyczekane to i tak z tyłu głowy zawsze liczę ile miałoby moje dziecko gdyby nie poronienia.

@Hatice Gratuluję i trzymam kciuki za dobry początek końca roku ♡♡♡

reklama
IMG_7880.jpg

Chyba to od Porzeczki przekopiowałam, mam nadzieje ze sie nie obrazi [emoji8]

Załączniki

• IMG_7880.jpg
    IMG_7880.jpg
    407,1 KB · Wyświetleń: 719
Dziewczyny to juz nas 6ty dzien <3 Szymek mial 3890 i 56 cm. Byl balonik 6cm rozwarcia oxy i brak postepu porodu. Skonczylo sie cc dlatego dopiero pisze. Ale juz jestesmy w domku szczesliwi:) kciuki i buziaczki :*:*:*

Załączniki

• 20181209_205500.jpg
    20181209_205500.jpg
    660,7 KB · Wyświetleń: 126
reklama
@dżoł ❤❤❤❤!

@Totois30 no piękny chłopczyk ! Serdecznie gratuluję.

@olaa90 Ja dzieliłam tabletkę (kroiłam)

@plastulinka kochana jesteś bardzo dzielna łzy w oczach miałam jak czytałam twój wpis! Trzymam bardzo mocno kciuki za Was

@Hatice brawo też zaszłam w 1 cyklu Malinowski chyba czaruje :p.

@Destino niezmiennie ❤ przy Was.

@marshia jak się czujesz? Może jakieś foto ?

Do góry