reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Marshia super, że się udało! Oby ten czas był dla Ciebie szczęśliwy!! Ja miałam 3 IUI przy czym tylko 2 na ciałku żółtym i 1 na niepeknietym pęcherzyku byłam obstawiania duphastonem i luteina, ale niestety się nie udało. O pai się dowiedziałam już po i tak samo o tym, że mam problem immuno, dotąd biorę tylko acard.. No i witamy B, d, kW foliowy, omega 3 i zbijam homocysteine, myślę, że już powinna być w normie bo wyjściowo miałam 12.9 po miesiącu spadła do 9, a teraz na dniach sprawdzę jej poziom po kolejnym miesiącu :)

reklama
znalezione na grupie „Wlosing” :)
35612E95-BAB5-4C40-823E-00831997377A.jpeg

Załączniki

• 35612E95-BAB5-4C40-823E-00831997377A.jpeg
    35612E95-BAB5-4C40-823E-00831997377A.jpeg
    99,9 KB · Wyświetleń: 450
Czesc dziewczyny jestem po wizycie wsxystko ok wszystko sie samo oczyściło jest ok .Nie wiem co teraz mam robic od czego zacząć dzwoniłam do Krakowa i usłyszałam ze zepsułam statystyki po szczepieniu poroniłam .Oczywiscie tam juz nie mam czego szukać nic mi juz nikt nie jest w stanie modrego powiedzieć Moja doktorka w Dublinie zaproponowała steryd i heparynę ale nie wiem jeszcze w jakich dawkach sama nie wiem co robic ??Prosze dajcie jakic pomysł ???

reklama
Do góry