marshia
Fanka BB :)
Dagmarie25, burczus witam Was i dziękuję, że odpowiedzialyscie, forum poczytam bo widzę, że jest nas tu dużo z ważnymi problemami, które rozumiemy między sobą lepiej niż nikt inny.. Burczus przykro mi z powodu tragedii w rodzinie, ja też często myślę o tym ile starań wnosimy w badania wizyty, tonę leków, żeby powstało 1 życie, a w jak łatwy sposób ludzie giną czy w wypadkach czy na wojnach.. Docenia się to bardziej niż kiedykolwiek
Witaj Małgosia. Mam pai, Nk 27%, w cytokinach masakra: Il10 poniżej normy, Il2 dużo powyżej, tnf i interferon dramatycznie w kosmos. Tnf 10 tys... do tego MTHFR c i vr2 w pakiecie. Oraz IO.
5 poronień, wczesniej 3 lata starań o ciążę, 2 nieudane IUI. Udała się trzecia na chwile i zaczęłam zachodzić za każdym razem. Niestety same pudła do teraz. 6 raz - 24 tydzień zacxyna się dziś
Ja Mam jeszcze SM, wiec nie mogłam się szczepić. Udało się na 15 mg encortonu, 0,6 heparyny, Aspirin cardio, glucko 500x2, intralupidzue co 4 dni od testu, dupku i luteinie. + akupunktura.
@burczuś przytulam