reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@basiawol nie wiem czy to krwiak czy to moja nadzerka ale łeb mi pęka :( myśle, ze skoro sama czujes ze to nie ten czas to po prostu -daj go sobie jeszcze trochę! <3 @marshia ciemny kolor krwi.. :( wizyta bliżej weekendu,ale nie uspokaja mnie to bo boje się znowu usłyszeć, ze Znowu się nie powiodło... :( @kasiula222 ja za Ciebie tez cały czas trzymam kciuki, zebys szybciutko doszła do siebie.. @anna_kat kciuki zaciśnięte! <3

reklama
@olaa90 ciemny to ok. A co do nadżerki. W 10 cz 11 tc miakam robioną cytologię - wynik masakra - 1 raz w życiu. Zmiany l-sil w kierunku HPV, w środku zmiana nieładna. Wiec doktorek zrobił w szpitaku kolposkopię - na szczęście z bliska nie wygladalo niebezpiecznie. Do tego ekspresja białek ki i pi czy jakoś tak. Hpv wykluczone. Zmiana czysto ciążowa. Ciagle jest, ale liczę, ze jakimś cudem samo zniknie po lutym. I nie jest to niebezpieczne dla dzieciątka. Także oby Twoja tez. :)

@Porzeczka1234 dziękuję za te słowa, wiem ze będzie ciężko.... bardzo się boję kolejnego rozczarowania, kolejnego usg na którym nie usłyszę już serduszka...
@burczuś ja dzisiaj byłam rano na mszy, niestety nie było jakiejś modlitwy specjalnej ani nic, ale u nas w Gdańsku odbędzie się 27 października. Wróciłam właśnie z cmentarza, przeczytałam ten piękny wiersz który wstawiła @magda1208 i płacze do teraz. Mysle, ze i Twoja mama i mój Tata cieszą się teraz z tych naszych aniołków w niebie :) my zawsze w domu żartujemy ze Tata ma więcej wnuków u siebiecw niebie niż moja mama tu na ziemi :) @marshia oo nie wiedziałam, ze miałaś taki wysoki ten TNF , czyli u mnie nie najgorzej. Wiem, ze chorujesz dlatego niektóre leki nie dla Ciebie ale ja tam biorę wszystko jak leci ;) ;)
@anna_kat trzymamy kciuki :)

A która z dziewczyn brała ten grastofil ? Jakoś nie mogę odnaleźć informacji tu na forum

@marshia
Jesteś normalnie terminatorem, że nigdy jeszcze nie wzięłaś L4 ciążowego! Podziwiam! :) Chciałabym być tak silna psychicznie. Mi po pozytywnym teście odbierało rozum :/ Liczę, że może za czwartym razem już tak nie będzie.

@burczuś
Zazdroszczę takich szefów, to naprawdę duże wsparcie psychiczne gdy szefostwo wspiera kobietę w takich momentach. Ja niestety na moje kolezanki z pracy za bardzo liczyć nie mogę. Wredne towarzystwo, komentujące w obrzydliwy sposób czyjeś zwolnienia :/

Uściski dla Wszystkich Dziewczyn :*

@marshia ja mam jeszcze z przed ciąży... ale miałam robione wymazy i cytologię i wyszło ok wszystko. A Ty miałaś krwiaka? Jak długo Ci się ewakuował? Bolał Cię przy tym brzuch? Bo ja się czuje tak,jakby się to działo poza mną... mój brzuch żyje swoim życiem... Ja się martwie okropnie bo to tak wczesny etap.. :( od paru godzin poza niewielkimi śladami podczas podcierania jest ok.

@olaa90 ja mialam krwiaka w pierwszej ciazy, tej szczesliwej. Leciała ze mnie ciemna krew, calkiem plynna, żadnych skrzepow, ale bardzo duzo- momentami jakby ktos kran odkrecil. Bylam wtedy na acardzie, wiec to chyba tez sie jakos do tego przyczynilo. Pokrwawialam tak z tydzien, z czego 1-2 dni bardzo. Potem miesiac czasu brudzilam na brązowo, ale wtedy tez juz bardzo się oszczedzalam i mialam zakaz przytulania.

I pamietam, że przy krwawieniu mialam momentami silne skurcze.

reklama
Do góry