reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Dziewczyny jakie testy owu polecacie z allegro w rozsadnej cenie?
Trzymam kciuki za te starajace sie tak jak i ja, za te juz w ciazy i za wszystkie mamusie :*
Zdrowka dla wszystkich, bo sezon chorobowy sie zaczyna.
Trzymam kciuki za te starajace sie tak jak i ja, za te juz w ciazy i za wszystkie mamusie :*
Zdrowka dla wszystkich, bo sezon chorobowy sie zaczyna.
Marthi
@Oczekujaca123 - nie kupuj tych najtańszych bo to shit nad shitami. Sama kiedyś kupiłam 100 szt. skuszona ceną. Ja polecam te:
Link do: TEST LH OWULACYJNY 7 TESTÓW DOMOWE LABOLATORIUM
Link do: TEST LH OWULACYJNY 7 TESTÓW DOMOWE LABOLATORIUM
iveo
@Marthi @Oczekujaca123 popieram ze te tanie z allegro nic nie pokazują. O ile ciążowe są dobre to te owu do dupy. Ja kupowałam apteczne pakowane po 5
Oczekujaca123
Dzieki dziewczyny, pewnie bylaby to tylko pozorna oszczędność. U mnie apteczne 5po 20zl i z rossmana tak samo wiec moze zdecyduje sie na te co @Marthi wyslala. Od ktorego dnia cyklu robilyscie testy? Ja zielona w tym temacie ;/@Marthi @Oczekujaca123 popieram ze te tanie z allegro nic nie pokazują. O ile ciążowe są dobre to te owu do dupy. Ja kupowałam apteczne pakowane po 5
Zanim zaszlam w poprzednia ciaze to staralismy sie 3 miesiace... wiec to pewnie zadne starania.. zero spinania, testowania itp:/ wiec ucze sie
Dzieki dziewczyny, pewnie bylaby to tylko pozorna oszczędność. U mnie apteczne 5po 20zl i z rossmana tak samo wiec moze zdecyduje sie na te co @Marthi wyslala. Od ktorego dnia cyklu robilyscie testy? Ja zielona w tym temacie ;/
Zanim zaszlam w poprzednia ciaze to staralismy sie 3 miesiace... wiec to pewnie zadne starania.. zero spinania, testowania itp:/ wiec ucze sie
Zależy czy masz regularne cykle. Przy nieregularnych zaczynałabym robić jak widzisz śluz płodny
Oczekujaca123
Regularne co 28 dni. Ja nigdy jakos tak duzo tego sluzu nie mam albo go nie widze, ale jakos np w czwartek wydawamo mi sie, ze byl taki ciagnacy to byl 11 dc.Zależy czy masz regularne cykle. Przy nieregularnych zaczynałabym robić jak widzisz śluz płodny
reklama
Zzzzzz
@Oczekujaca123 ja dalej polecam termometr i przytulania co 2gi dzień a po spadku temp i jednej wyzszej nawet codziennie.
Podziel się: