reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@edloteh dziekujemy :) u mnie w październiku okaże się czy będzie efekt, czy mlr wzrosło.... a jeśli nie wzrośnie to będę się martwić. Teraz dalej mam czas tylko dla siebie... chce czy je chce....Nawet nie wiem czy byłabym w stanie przezywać teraz takie stresy jak dziewczyny będące w ciąży.... gdy sibie przypomnę ten strach przed usg to skręca mi się żołądek ze stresu. Jeśli ma być dobrze to warto dokończyć leczenie
@burczuś mi już spuchły łapki! Ale do wszystkiego się człowiek w życiu przyzwyczai, nawet do swędzących i spuchniętych rąk. Ciesze się, że ktoś mnie leczy i daje nadzieje :) a Paśnik zleca co 3 tygodnie?

reklama
@Hatice i @Nadja_n mi łapki nie spuchly ale pod dotykiem boli. Zobaczymy jutro.
No słyszałam,że jakieś opóznienia pociągów są. Obyś dojechała cało i zdrowo;)
@Hatice pytalaś jeszcze o Pasnika. A wiec on zleca szczepienia co 3 tygodnie. A co do Twoich wyników...co Malina Ci zaleca oprócz szczepień? Pewnie mówiłaś,ale w tak krótkim czasie wszystko naraz chyba chciałyśmy powiedzieć i umkło mi:)

@Hatice i @Nadja_n mi łapki nie spuchly ale pod dotykiem boli. Zobaczymy jutro.
No słyszałam,że jakieś opóznienia pociągów są. Obyś dojechała cało i zdrowo;)
@Hatice pytalaś jeszcze o Pasnika. A wiec on zleca szczepienia co 3 tygodnie. A co do Twoich wyników...co Malina Ci zaleca oprócz szczepień? Pewnie mówiłaś,ale w tak krótkim czasie wszystko naraz chyba chciałyśmy powiedzieć i umkło mi:)

reklama
Do góry