magda1208
Fanka BB :)
Kochane dziekuje za slowa otuchy. Wzielam luteine i krwawienie ustalo. Tylko bol brzucha zostal i czasem krzyzy
Trzymaj się kochana będzie dobrze musi być.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane dziekuje za slowa otuchy. Wzielam luteine i krwawienie ustalo. Tylko bol brzucha zostal i czasem krzyzy
Ja smaruje brzuszek mustela od początku ciąży, możesz bez problemu czy sa siniaki czy nie bez różnicy.@Destino musi być dobrze.... trzymamy kciuki
Dziewczyny mam takie pytanie kupiłam sobie krem przeciw rozstępom firmy mustela czy ja mogę go stosować na brzuch stosując i jednocześnie mając ślady po zastrzykach?
@roxie123 dziękuję za odp ... gratuluję ciąży który to już tydzień?
Mi się nawet wydaje , że te siniaczki szybciej znikają jak skóra nawilżona , jedynie co nie zalecają przed usg smarować brzusia , bo niby to może zakłócać obraz na badaniu , więc wtedy odpuszczam .
U nas leci 20sty jutro badanie połówkowe .
Wszystkiego dobrego dla Ciebie